Ana içeriğe atla

Türban ve Park

Yorumsuz !!!


Yorumlar

  1. Ah ah ah! Hiç yorumsuz olur mu? Bak bliyaal bu fotoğraf üzerine neler yazmış:

    Karışmak

    YanıtlaSil
  2. Benim yorum yapmama gerek yok her şey ortada sanırsam azımı açınca rtuk blogu kapıtıyor =D

    YanıtlaSil
  3. İyi de türban-başörtü veya neyse ne ile ahlaklı olmayı neden aynı kefeye koyuyorsunuz anlamış değilim. Bir insan çarşaf altında da fuhuş yapabilir. Önemli olan "kafadır".

    Hem insanların içinde uluorta yerde öpüşmeyi/sevişmeyi çağdaşlık/ilericilik olarak gören "kafa" yapısının bunu baştan kabul etmiş olması gerekmiyor mu?

    Boşu boşuna provakatif yazılar yazmanın anlamı nedir?

    YanıtlaSil
  4. ne diyoruz ? Foreva RTE (Y) ahaha :)

    YanıtlaSil
  5. yazık..şimdi bütün başörtüsü takanlar böylemi demek istiyorsun..Türban takmayan fuhuş yapan insanlarin resmini niye koymuyosun ?? bu resmi koyduğun için,ima ettiğin şey için utanmalisin..Asker olmuşsun ama adam olamamişsin..tekrar yazık..

    YanıtlaSil
  6. bu kadar suclayıcı ve imalı konusman yersiz bence! tabiiki her türban takan böyle deil.. ortada türbanlılara edilen bir laf söz konusu değil sadece ortalık yerde "basını örtmekle birseylerin olmayacağını anlatmaya yeten bir fotograf" !!

    YanıtlaSil
  7. yahu onların da aşk yaşamaya hakları var :)) lütfen gene sadece biz hoşgörülü olalım aaa !! :)

    YanıtlaSil
  8. birden aklıma şu geldi. "gözlerimi kaparım vazifemi yaparım" hayır kesinlikle birşey demeye çalışmıyorum:) ama güzel oyundur. izleyiniz.

    YanıtlaSil
  9. munferit bir olayın tum kesime mal edilmsi hoşgörüsüzlük deil mii ? ayrıca acık bi bayan bunu yaparken hersey cok normalde kapalı yapınca suc unsuru mu oluo ? hem alın işte tam gunumuz turkiyesinin arzu ettği bir kapalı portresi cizmiş nie şikayetci oluouz kiii.ne yapsalar kimseye yaranamazlar zateeennn .

    fuhus yapan acık bir bayanın durumu nasıl tum acık bayanlara atfedilemezse bu drumda bu sekilde öne sürülemez. . .
    ilk once sizlerin düşüncelerinizdeki türbanı cıkarmanız gerekio. .
    türbana laf atmanın popüler olduğu günlerde arkadasımızda kendisini kaptırıvermiş iştee trendeee
    herkesin bravooo demesini beklioduu belkiiddeee
    ama üzgünüz arkadasım

    YanıtlaSil
  10. millet aya çıkıyor gezi düzenliyor marsa biz türban tartışalım çok güzel bunları aşmamaız lazım her kız aynıdır eger kafası yoksa...

    YanıtlaSil
  11. nasil ki icki kullanan vatandaslarimiz yeri geldiğinde namaz kılabiliyor yahut nasil ki bazi basi acik kadinlarimiz gösterip elletmiyorsa (lafi acilmisken :P) bu da zina yapip türban takıyor (elletiyor göstermiyor)..neticede Türkiye gibi özgür bir cumhuriyette gayet olagan bi durum.. yeteri kadar provakasyon yapildi..fazlasi zarar.

    YanıtlaSil
  12. Ayrica su empatiyi kuralim artik..hatta yardimci olayim ben sizlere.Söyle bir utopya kuralim, ulkenin tamami kapali, azinlikta olanlar basi acik insanlar ve siz basi acik insanlarin hem cinsinden biri parkta bu görüntüyle poz vermis kameralara.. Hanginiz savunmazsiniz ? ya da su anda bu turbani savunan (demiyorum, esitliği savunan diyorum) insanlarin yaptigi yorumlari yapmazsiniz ? ya bi akıllanalım artık! biraz da akıllı insanlar konussun ortalıkta..Düsmesin su siyaset dile yazik ya! derdimiz kesinlikle bu olmamali, derdimiz kesinlikle umutsuzluk olmamali, bu yasayi taniyan insanlari biz sectik oraya, biraz guveniniz olsun, azcik umudunuz olsun.. $u ilginizde kopsun artik turbandan, millet a$ peşinde, öğrencisi kaliteli öğrenim pe$inde.. o onun pesinde..

    YanıtlaSil
  13. 10rd.fatih arkadaşıma katılıyorum.her armutun çürüğü olur.ama ALLAH korkusuyla dolu iman
    sahiplerinde olmaz.demekki bu çürük bir armut.bunu getirib armutlar böyle demeyin.sizin elmaların çürük %(yüzdesini)çok iyi biliyoruz.bu provakasyonun hesabıda ALLAH katında sorulacak bunuda hatırlarsanız iyi olur.ALLAH hepinize hidayet versin ne diyeyim.

    YanıtlaSil
  14. buradaki türbanlının aslında açık biri oldğu halde sadece provakasyon pozu vermak için kapanmadığını kim idda edebilir veya kanıtlaya bilir.akıllı olun bu basit işlerle uğraşmayın.hepinizi seviyorum çünkü hepimiz insanız.yaradılanı severim yaradandan ötürü.

    YanıtlaSil
  15. Bir ay uzun bir süre bence. Ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  16. Yukarıdaki cümleyi yazmak için akışlardan doğrudan son yazıya gelmişim. Bugün anasayfaya geldiğimde askerliğe ilişkin yazıları, sağda iliştirilmiş kocaman notu görünce anımsayarak aydım. Hayırlı teskerelere...

    YanıtlaSil
  17. kardeşim size ne başkalarının özel hayatındanyaw. bu resmen terbiyesizlik, açık kapalı, özel hayatlar sizi neden bu kaadar ilgilendiriyor. açık yapınca rahatsız olmuyorsunuz kapalı yapınca mı oluyorsunuz. o yapıyorsa onun da hakkı var demektir.

    YanıtlaSil
  18. Güzel kardeşim bence bu hiç hoş olmamış insanların hatasını' bu şekilde yayınlamak çok hoş olmasa gerek hem o kişileri aşırı rencide eder, hayatlarında onulmaz yara açabilir hemde Türbanla ilişkilendirmek doğru olmamış,

    Senden bir ricam olacak bu fotoğrafı kaldırman..

    İyi çalışmalar diliyorum...

    YanıtlaSil
  19. ARKADASLAR burda kimsenin din özgürlüğünü kısıtlamak,ayıpamak yada bunun gbi değerleri yargılamak söz konusu deil ! sadece görünen bir gercek var ki o da gizli olan hersey caiz kılınıyor ..

    YanıtlaSil
  20. BU KONU YORUMLARA KAPATILMISTIR ilgilenenlere !!

    YanıtlaSil

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;