Ana içeriğe atla

Susam Sokağı Kampanyası

Bildiğiniz gibi küçüklüğümüzün eğitici televizyon programı susam sokağı şimdi dönemin değişmesindenmi dünyanın bir garip olmasındanmıdır bilinmez yerini sihirli küçük cadılı selana gibi yayınlara bırakmış durumda. Bu tür yayınlar cocuklara birşeyler kazandırmamaktadır.Hatta eğitici çocuk programı yok gibi bir şey bu yüzden susam sokağı kampanyası dahilinde aşşağıdaki adrese mail atalım ve başkaları ile paylaşalım!...


aktifhat@trt.net.tr
Sayın Yetkili,
1980'li yıllarda TRT tarafından yayınlanan Susam Sokağı Çocuk Programı hakkında sizden bir ricam olacak. Bildiğiniz gibi Türkiyemizin çocuklarında git gide bir isyan ve bir sorumsuzluk görünüyor izledikleri ve izlemek zorunda bırakıldıkları programlar yüzünden.
TRT'nin Dede Korkut Masalları gibi yararlı ve kalite programları yayınlamasından dolayı bu isteğimi haklı bulursunuz umarım.
Her dönemde milletini eğitmeye ve kalkındırmaya çalışan TRT'nin bu zor dönemde olaya elini atmasını ve dönemimin çocuklarının gelişimini sağlayan bu programı tekrar yayınlamasını veya yeniden çekilmesini bir çok kişi gibi ben de istiyorum.
Çocukluk gelişimimizde bize büyük katkısı olduğuna inandığım Susam Sokağı çocuk programının tekrar yayınlanmasını arz ederim.
Saygılarımla.

Yorumlar

  1. çok özledim sizi.... :=(

    YanıtlaSil
  2. benimde dileğim;
    bu yazıyı okuyanlar bir dakkalarını ayırırlarda mail atarlar
    bu yazıyı okuyanlar bloglarında sitelerinde paylaşsınlar

    YanıtlaSil
  3. yazı okunur,paylaşılır,kampanyaya destek verilir..

    YanıtlaSil
  4. desteğine minnettarız pilaki teşekkurler

    YanıtlaSil
  5. daha bugün okulda bu konudan bahsedip, susam sokağını yadettik.
    hadi bari gidip trt'ye bu konuyla ilgili bir mail atayım

    YanıtlaSil
  6. @beyazkedim valla sorma son günlerde diziler tartışılır oldu duyarlılığın için şahsım adına teşekuru borç biliyorum
    bu devirde çocuk olmak gerçekden zoe

    YanıtlaSil
  7. bir destekde bende !

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. hemen bende sitemden bu kampanyaya destek olmak istiyorum :))
    tırtıllar asla asla ama asla kahverengi bot giymez :)))

    Yüreğinize sağlık nasıl güzel akıl etmişsiniz :)

    YanıtlaSil
  10. ee arkadaşım artık bizim sitemizde var :)))
    www.onlisanslilar.net :))

    YanıtlaSil
  11. teşekkürler ozman Naz hanım =) sitenizde başarılar dilerim

    YanıtlaSil
  12. TRT nin cevabı:

    Sayin İzleyicimiz,



    Kurumumuz televizyon ve radyo kanallarinda yayinlanan programlarin kopya yoluyla cogaltilmasi, toplu olarak gosterilmesi 5846 Sayili Fikir ve Sanat Eserleri Yasasina göre eser uzerinde hak sahibi sayilan kisilerden izin veya haklari devralmak kosuluyla yapilabilmektedir.


    Bu nedenle, ilgi yazi ile Kurumumuzdan talep ettiginiz program uzerinde Kurumumuz hak sahibi olmadigindan, ilgili yasa nedeniyle verilememektedir.


    Bilgilerinize.

    YanıtlaSil
  13. Susam sokağı kampanyası yazısını yeni gördüm.Aradan çok zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim. Bu yaşıma geldim yine olsa yine izlerim. Gerçekten şanslıydık.O günlerde öğrendiğim şarkılar halen benim de aklımda. Tırtıllar asla kahverngi bot giymezler bölümünü hiç unutmadım. Hatırlayınca duygulandım. yeniden yayınlanmasını isteyenlerdenim. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  14. gercekten harıkaydıya sayın yetkılı bısekılde yayınlansın olmayacak bısey degıl demı.urasılsa yapılabılır.haklar kımdeyse bısekılde gerı alına bılır.

    YanıtlaSil
  15. Susam sokağı kampanyası yazısını yeni gördüm.Aradan çok zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim. Bu yaşıma geldim yine olsa yine izlerim.

    YanıtlaSil

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;