Ana içeriğe atla

Oyyla Fırsatçıları Spam Yapmaya Başladı

Dün akşam oyyla takımından Gokhanın oyyla üylerine toplu mail atarken herkesin maillerini'de yanllışlıkla aşifte etmişti. Fakat ben iyimser düşünmüştüm ne olacak zaten üye olanların arasından art niyetli kişiler çıkmaz diye ümit ediyordum taki şu maili alana dek hemen bu fırsattan istifade eden bir fırsatçı arkadaşımız evet fırsatçı demek istiyorum çünkü fırsat bu fırsat deyip elegeçirdiği maillere spam yapmaya başladı bile. (bknz)Kendisini burdan kınıyorum! özür pardon gibi bu tür şeyleride kendisi sarfederse kabul etmediğimi soylemeke istiyorum.... Birde utanmadan eyer geri dönüp mail atarsak iptal edeceğini söylemiş sen kimden izin aldında ekledin mailimi birde silmek için mail atmamızı istiyorsun
Neyse yani fırsatçılığın bu kadarı vicdone adlı kişiyi kınıyorum .... Bakalım sırada kim var ???

Yorumlar

  1. Sıradaki benim sanırım. Aynı posta bana da geldi. Hiç üşenmemiş herkesi eklemiş sanırım bu şahıs. Bir şey yazmış kendisi de bilmiyor ne olduğunu. Yağmur sabahı ismindeki şeyi okumak için... diye bir mail yazmış. Tam fırsatçıymış bu da.
    Eline güzel bir kaynak geçti tabi.

    YanıtlaSil
  2. Aynı mail bendede var ama artık insanlar bu kadarmı alçalabiliyor merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. bana da geldi aynı mail..başka bir yerden aldığını düşünmüştüm..oyyla aklımın ucundan geçmemişti..

    YanıtlaSil
  4. banada geldi bu mail. umarım ilk ve sonuncusu olur.

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar görüyorsunuz işte bu tür kişiler aramızda dolaşıyor ama sadece itibarını kişiliğini düşürüyor.
    Bakalım bir ikinci spamcı çıkacakmı onu merak ediyorum ?

    YanıtlaSil
  6. bu mailleri kullanan ikinci "kopyala-yapıştır" mantığıyla hareket eden biri kesinlikle bulunur..iddiaya mı girsek :)

    YanıtlaSil
  7. Herif ajlan gibi internette acayip reklam yaptı kendine "vijdone".
    oyllada, moylada heryer de reklamı geçiyor. Bari isim vermeyin. Siz isim verdikçe "vicdone" ajlan gibi meşhur olacak. :)

    YanıtlaSil
  8. bir özür mesajı yollamış arkadaş
    ANCAK BİLİNMELİDİR Kİ
    MESAJLARI ATMAM TAMAMİYLE REKLAM AMAÇLIDIR VE İSTEYENİN E-POSTA ADRESİ
    HEMEN SİLİNMEKTEDİR. BUNU GÖNDERDİĞİM E-POSTA'LARIN ALTINA ÖZELLİKLE
    EKLEDİM Kİ KÖTÜ NİYETLİ OLMADIĞIM BELLİ OLSUN DİYE.

    ANCAK YİNE DE KÖTÜ BİR AMAÇ GÜTMEDİĞİMİN BELLİ OLMASI İÇİN BUNDAN
    SONRA KİMSEYE E-POSTA İLE BİLGİLENDİRME YAPILMAYACAKTIR. VERDİĞİM
    RAHATSIZLIKTAN DOLAYI HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM.

    gerçekten komik kötü amaçlı olmadı için demiş kötü amaçlı olmaya bilirsin ama çakallık ne olacak ????

    YanıtlaSil
  9. sevgili yengeç sende spamcılar hakkında yazdığın bu yazıda kötü amaçlı olmadığını bildiren bir yazı yazmanı tavsiye ediyorum..en azından spamcıları afişe etmek amaçlı olduğunu yazarsan kendini anlatmış olursun.lütfen ama :))

    YanıtlaSil
  10. @pilaki valla bundan sonra spam yapanları gerçekten afişe etmeyi düşünüyorum =)

    YanıtlaSil
  11. Bence suçlu bu maili millete yollayan değildir. Yanlışlık yapan taraftır.
    Yanlışlık yapmış olabilir ama bu bana sürekli mail gelmesi anlamını taşıyor. Ve artık sürekli bilmediğim yerlerden mail gelmeye başladı. Cidden sıkıldım bu durumdan mail adresimide değiştirmek istemiyorum.
    yengeç belki oylanın yöneticisi arkadaşın olabilir ama benim sözüm herkese birdir. Kendi arkadaşımda olsa yaptığı dalgınlığın bana neye maal olduğunu söylerdim.
    Umarım daha fazla kişiye dağılmaz mailler.
    saygı ve sevgilerle

    YanıtlaSil
  12. @hakan tamam mailleri yollarken bir yanlışlık yapıldı belki affedilir gibi değil ama bu arkadaşın da bu fırsattan istifade edip spam yapmasıda kabul edilemez. Tabi herkes açık açık görüşünü soyleyecek ama yani kötü bir durum umarım fazla zarara yol açmaz

    YanıtlaSil
  13. banada geldo postalar, insanlar ne acaip zevklere sahip ne değişik hırslara kapılıyorlar şaşıyorum... bu modern olmayı çıplaklıkla bağdaştırmak gibi birşey,çıplak kalırsanız modernleşmezsiniz,sadece kıçınız açıkta kalır... sonrası muamma ;)

    YanıtlaSil
  14. bu mailleri kullanan ikinci "kopyala-yapıştır" mantığıyla hareket eden biri kesinlikle bulunur..iddiaya mı girsek :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;