Ana içeriğe atla

Wanted incelemesi

Wanted Tam anlamıyla bir aksiyon filimi ve başındaki +18 , şiddet ve korku öğeleri içerir uyarıları sonuna kadar hak ediyor. Filimin kadrosunda Morgan Freeman ve Angelina Jolie gibi iki önemli isim bulunmakta. Fakat esas karakterimizi James Andrew McAvoy canlandırıyor. Filimin konusu kısaca şöyle ;

Babası öldürülen Wesley Gibson’a (James McAvoy), babasının intikamını alma fırsatı teklif edilir. Kötü adamları yok eden bir suikastçi olarak ünlenen babası bir suikaste kurban gitmiştir. Babasının bıraktığı yerden yola devam etmeye kararlı olan Gibson, babasının ortağı Sloan’dan (Morgan Freeman) eğitim almaya başlar.

Filimin çekimleri Red One Digital kamera ile çekilmiş olup ilk defa bir sinema filimin de kullanılmış. Zaten filim içinde yavaşlatılmış çekimler fazlalıkta. Oyunculuklara gelirsek Morgan Freeman yine tepedeki önemli kişiyi oynuyor. Angelina Jolie ise yine cool takılıp son surat aksiyonun içinde yer alıyor.Birde özellikle olsa gerek çoğu yer aldığı filimde olduğu gibi yine poposunu görebiliyoruz =) Esas oğlanımız James Andrew ise baştan itilip kakılan sonradan içindeki canavarı dışarı çıkartılmış genci oynuyor. Evet bu filimi anlatırken en çok kullanacağımız kelime "Aksiyon" Bir aksiyon filimi istiyorsanız Wanted tam size göre hani "Full Action" derlerya sizi gerçekten aksiyona doyuruyor. Filim için de oldukça beyine giren kurşunlar ve işlemeli silahlar dikkat çekiyor. Filime son surat aksiyonla giriyoruz ve üçte birlik bölüme gelince biraz hikayenin içine girip ayrıntıları öğreniyoruz tabi daha sonra ritim yükseliyor ve son kurşun yerini bulunca filmimizde bitiyor. Tabi bazı yerlerde abartılı hareketler görebiliyoruz ama aksiyon sahneleri gerçekten sizi koltuğa yapıştırıyor. Sonuç olarak biz beyendik tamda böyle bir filim izlemek istiyorduk !
Puanımız: 7+8+8 = 7,6
Resmi web sitesi : www.wantedmovie.com/


Yorumlar

  1. Aslında ben de beğendim fakat biraz abartı olmuş mermiler falso alıyomuş da falanmış filanmış adama sorarlar " Top mu lan bu " diye :) Onun dışında bi de o uzaktan tuzak kurulup yapılan atışlar neydi öyle ya ? Ha bir de yok diyorlar kader 1 kişiyi öldürüp 1000 kişiyi kurtarırsan falan o tren ne hale geldi öyle içinde canlı mı kaldı :)

    YanıtlaSil
  2. @deniz evet o trendekiler arada kaynadı valla =D dediğim gibi bazı abartı sahneler mevcut olacak okadar =)

    YanıtlaSil
  3. anam abartı sahneler olacak tabi çizgi roman ne de olsa...
    burda angelina trinity, james mcAvoy neo, morgan abi de morfeus gibi. pozisyonlar neredeyse aynı:))

    YanıtlaSil
  4. Download ediyorum güzel bir filme benziyor...

    YanıtlaSil
  5. mermi zaten düz atsanda düz gitmez eğik atış yapar.yapılan şey mümkün ama kolay deil.kolay değil derken sanki ben yapmışım gibi oldu ama deil tabi sadece teorik olarak mümkün:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;