Ana içeriğe atla

Capital ve kobi haberleri


Girişimciliğin ne kadar önemli bir konu olduğu son yıllarda Türkiye’de üniversitelerde ders olarak dahi gösterilmeye başlamıştır. Girişimcilik sayesinde çok para kazanan ve ülke ekonomisine katkıda bulunduğu gibi, ülke ekonomisini zarara sokan markalar ve girişimcileri de bulunmaktadır. Devlet, girişimcilik adına neredeyse şartlara uyum sağlayan herkese destek olurken, bu desteği değerlendirmeyi de girişimcilere bırakmıştır. Özellikle kadınlara devlet desteğinin yüksek oranda çıkması, kadınların da ne kadar girişimcilik oranını yükselttiğini gösterebilir.
Geçmişten gelen şirketler sayesinde
ilerlemeye devam eden ve bugün çok büyük gelişmelere imza atan kuruluşların kobi desteğinden de zaman zaman yararlandığı söylenebilir. Kobi desteği almak için önceliklerin bulunduğunu ve bu önceliklere bağlı kalınarak uygun niteliklerde kişilere iş imkânı sağlandığı da devlet yardımı olarak belirtilebilir.  Son derlenen haberlere göre kobi desteklerinden biri olarak internet bağlantısı bulunan tüm şirketlerin yabancı sermayeli ve yurtdışında bulunan yatırımcılara ortak olabileceği yönünde bilgiler verildi. Bu sayede neredeyse her markanın yurtdışı ile bağlantısı olacak ve Türkiye, satış ya da satın alma anlamında oldukça büyüyecek.
Aynı zamanda, Birleşik Krallık olarak bilinen devletin duyurduğu ve düzenlediği yeni bir yarışmada; Türk şirketlerine girişim desteğinin verileceği açıklandı. Bu zamana kadar girişimcilik adına adım atmış ve başarılı olmuş kuruluşlarla özel görüşmeler yapan, düşüncelerini toplayan ve tüm bilgileri paylaşan Capital, öncelikli olanların aile şirketleri olduğundan bahsetmektedir. Aile şirketlerinin var olduğu günümüzde, 5 farklı iş kolu ile ayakta durmayı başaran ve sadece 250 işçisi olan şirketlerin de oldukça önemli olduğu sıklıkla ifade edilerek bu kuruluşlarla görüşmeleri sıklıkla yapmaktadır.
Şirketler için önemli olan kobi haberleri, düzenli bir şekilde Capital.com.tr adresinden takip edilebilir. Capital, sadece kobi haberleri üzerine değil; Türkiye başta olmak üzere tüm dünya piyasası hakkında bilgiler sunmaktadır. Bu sayede tüm kuruluşlar rakipleri ile arasındaki farkları, kazançları ve kayıpları rahatlıkla görebilmektedirler. Kuruluşların bu şekilde birbirlerini takip ederek girişimlerde bulunması her zaman doğru sonuçlar doğurarak ilerleme kaydetmelerine fayda sağlayacaktır. Kobi girişimlerinin ülkemiz açısından çok önemli bir katkı payı sağladığıda bilinmelidir.

Yorumlar

  1. capital.com sitesini takip edelim. yazınız için teşekkürler.
    http://www.ahmetduzen.net/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;