Ana içeriğe atla

AZ BİLİNEN NETFLİX DİZİ ÖNERİLERİ (BÖLÜM 2)



 Netflix de binlerce içerik olmasından dolayı herşeyi izleye bilmememiz imkansı bu yüzden netflix sizin izlediğiniz ve puanladığınız içeriklere göre size devamlı önerilerde bulunmakta fakat bu yapay zeka bazen yetememekte yada daha önce izlediklerinizden farklı bir içeriği kaçırmanıza sebep olmakta bu sebeple sevgili youtuber arkadaşım MSE ile kıyıda köşede kalmış yada fazla tanıtımı yapılmamış fazla duyulmamış dizilerisizler için bir kısmını 1. bölümde derledik. Şimdi 2 bölüme geçelim








KÖTÜLÜK DEHASI :: Bu şaşırtıcı gerçek suç öyküsü, boynunda bombayla banka soyan bir pizzacının dehşet verici ölümüyle başlayıp gitgide daha tuhaf bir hâl alır.


COLONY  : Yakın gelecekte geçecek ve uzaylı saldırısına karşı işgal altında olan Los Angeles’ı mesken tutacak dizide Holloway; şehirde büyüyen direniş hareketi sonucu işgal hükümetiyle işbirliği yapmak zorunda kalan, Will Bowman isimli eski bir FBI ajanına hayat verecek. 


PİNE GAP : Ücra Alice Springs'deki bir istihbarat merkezinin Avustralyalı ve Amerikalı çalışanları, iş stresini ve kişisel ilişkilerini idare etmek için uğraşırlar.


Tepedeki Ev daha sonra ülke çapında perili köşk olarak ünlenecek bir evde büyüyen 5 kardeşin hikayesini anlatıyor. Bir arada büyüyüp yolları ayrılan 5 kardeş, yaşanan bir trajedinin ardından yeninden bir araya gelir. Yıllar önce kaldıkları Tepedeki Ev’de buluşan kardeşler, bu yerle ve geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmek zorunda kalır. Hush, Göz ve Oyun filmlerinden hatırladığımız Mike Flanagan’ın yaratıcısı olduğu Tepedeki Ev, Shirley Jackson’ın aynı adlı kült romanından uyarlanıyor. Korku türündeki dizinin oyuncu kadrosunda Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw, Julian Hilliard gibi isimlerin yer alıyor.


LOST İN SPACE : 1960'ların klasik bilimkurgu dizisi Lost in Space’ın modern yorumu olan yapım günümüzden 30 yıl sonrasında geçiyor. Uzayda sömürgeleştirmenin başladığı dönemde Robinson ailesi daha iy bir dünyada yaşamaya hak kazanır. Geçtikleri testler, aldıkları eğitimlerden sonra uzayda yeni bir koloni kurmak için yola çıkarlar. Fakat yolculuk sırasında beklenmedik olaylar gerçekleşir ve rotalarından saparlar. Bilmedikleri bir gezegene mecburi işin yapmak zorunda kalan Robinson ailesi, evlerinden onlarca ışık yılı uzaklıktaki bu yerde hayatta kalmak için savaşır.


ÖLMEK İÇİN 13 SEBEP : Jay Asher'ın aynı adlı kitabından uyarlanan 13 Reasons Why? lise çağındaki bir gencin, bir gün okuldan eve döndüğünde odasında bulduğu gizemli bir kutudan çıkan kaseti dinlemesi üzerine yaşananları anlatıyor. Clay, kasette iki hafta önce intihar eden hoşlandığı kızın sesini duyunca, kayda kulak kesilir. Hannah ise kayıtta, hayatına son verme kararını almasının 13 sebebini anlatıyordur.



Love, Death & Robots, 18 kısa öyküden oluşuyor. Her bölümde farklı bir konunun ele alındığı dizi, bilim kurgudan komediye, fantezide korkuya kadar birbirinden farklı türleri kapsıyor. 185 dakikalık yapım Sentient Dairy Products, Werewolf Soldiers, Robots Gone Wild, Garbage Monsters, Cyborg Bounty Hunters, Alien Spiders ve Blood-Thirsty Demons From Hell gibi hikayeleri izleyici karşısına çıkaracak.




DEATH NOTE : Lise son sınıf öğrencisi olan Yagami Light, üniversite sınavına hazırlanmaktadır. Yetenekli ve zeki bir öğrenci olan Yagami, hayattan hiç zevk almamaktadır. Sıkıcı bulduğu yaşantısı üzerinde “Death Note” yazan bir defter bulmasıyla bambaşka bir hal alır. Defteri incelemeye başlayan Yagami, deftere ismi yazılan insanların öleceğini öğrenir. Yazılanların doğruluğunu öğrenmeye çalışan Yagami, haberlerde izlediği anaokulundaki öğrencileri rehin alan adamın ismini deftere yazar ve kısa bir süre sonra adam ölür. Yaşananlar karşısında şok alan Yagami, defter sayesinde kendi ideal dünyasını yaratmak için suçluların peşine düşer.


Bonus olarak DARK dizisi ayrıntılı olarak burdan  bilgisiz.org yazısını okuyabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;