Ana içeriğe atla

Z-Blog Listem

Z-blog denen şey Marc Collier tarafından başlatılmış, Technorati‘nin backlink yöntemini kullanarak blogları sıralama düşüncesine karşı (A-Blog Listesi deniyor), bloggerların diğer blogları sevdiklerini(love-link) göstermek ve o blogların daha iyi bir sıralamayı hakkettiklerini belirtmek için diğer bloglara bağlantı vermesi ile oluşturulan bir listeden ibaret. Bloggerlar tarafından oluşturulan el yapımı bir liste. Yani bloggerların birbirlerine link vererek zenginleşmeleri… Arslanlar şehri ve mürekkep.org da gördükden sonra bende bu akıma katılayım dedim.

Kuralları ise
  1. Yeni bir blog yazısı oluşturun.
  2. Aşağıda verdiğim listeyi olduğu gibi kopyalayın ve yazınıza yapıştırın.(Yani aşağıda belirttiğim “İşte benim Listem” ve “Aldığım liste” altındaki bağlantıları yazınıza ekleyin.. Listeyi oluştururken bağlantıların doğru olarak girmeye özen gösterin, metin tabanlı bir listenin katkısı olmayacaktır.)
  3. Listeye eklemek istediğiniz bağlantıları ekleyin. (illa listeye, bu yazıyı gördüğünüz blog dışında, bir blog eklemeniz gerekmiyor, listeyi olduğu gibide yayınlayabilirsiniz ama önemli olan kendi blog linkinizi kesinlikle eklememeniz.)
  4. Bu olayı hangi blogdan gördüyseniz o blogun adını listeye ekleyin. Yani, bu yazıyı bilgisiz.org da gördüyseniz, listeye bilgisiz.org da ekleyin.
  5. Biraz öncede belirttiğim gibi kesinlikle kendi blogunuzu eklemeyin.
  6. Eklediğiniz bağlantıların anasayfalara gittiğine emin olun.
  7. Yazıyı yayınlayın.


Benim Listem

  1. cadde14
  2. Bildirgeç
  3. sosyal mekan
  4. Blog Böceği
  5. Aylak Abaküs
  6. Arslanlar Şehri
  7. Faideli
  8. PashArt
  9. AkişBelgelendirme
  10. Firefox
  11. Pardus


Aldığım Liste

  1. Mürekkep.org
  2. Japonya’da Öğrencilik
  3. Kriptografi Gördüm, Wunjo…
  4. Faideli Şeyler
  5. Bilgisiz.org
  6. Yakuter
  7. Ylmz.com
  8. Deneyimler
  9. dolmakalem
  10. TeknoSeyir
  11. Emre Sokullu
  12. İzlenimler
  13. t-infection
  14. Evin Delisi
  15. Kedi Tasması
  16. Acemi Blogcu
  17. Blog Böceği
  18. Altı Üstü Tasarım
  19. Pınar’ın Linux Günlüğü
  20. Altı Üstü Tasarım
  21. Nahnu.Org
  22. TeknoSeyir
  23. Günlük Haftalık Aylık
  24. Acemi Blogcu
  25. Burkina Fasa Fiso Halk Cemahiriyesi
  26. OceanGray
  27. Teknoist
  28. Manhem
  29. aYYaS Blog
  30. gurkantr.com | kişisel blog
  31. Karalama Defteri
  32. Sinemacılık ve Filmcilik Yararına Bağımsız İletişim Plâtformu
  33. DmRy : Günlük Haftalık Aylık
  34. Linux Gezegeni
  35. Pardus Dünyası
  36. Meren’s Wall
  37. Moleschino
  38. Burkina Fasa Fiso Halk Cemahiriyesi
  39. Queen of Lub
  40. Zikzak Weblog
  41. hakan.uygun.yazıyor.*
  42. Tamamen Saçmalık
  43. Masaüstüm
  44. Back to the 80’s
  45. Photoshop TR

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;