Ana içeriğe atla

YouTube'suz KALDIK

Internetin video paylaşımında bir numaraları sitesine ülkemizde yasak getirildi.
İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerin yer aldığı siteye erişim yasağı koydu.
İnternette video paylaşımının en önemli isimlerinden biri olan YouTube, içeriğinden dolayı mahkeme kararı ile ülkemizde yasaklandı.
Alınan bilgiye göre, Atatürk'e hakaret edilen video görüntüleriyle ilgili haberlerin basında yer alması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Savcısı Nurten Altınok, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğüne talimat vererek, konuyla ilgili görüntüleri istedi. Gönderilen delil niteliğindeki bir CD'yi inceleyen Savcı Altınok, nöbetçi mahkemeden erişimin engellenmesini talep etti. İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi de Güvenlik Şube Müdürlüğünce gönderilen delil niteliğindeki bir CD'ye el koyma kararının onanması ve YouTube'ye erişimin engellenmesi talebini kabul etti. Mahkemenin kararında, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı, Türk Bayrağı üzerine İngilizce küfür içeren yazılar yazılarak aşağılandığı anlaşıldığından talebin kabul edildiği belirtilmiş.
Nasıl bir zihniyet ben anlamakta güçlük çekiyorum kendini bilmez bir yunanlı yüzünden YouTube dan mahrum bırakılıyoruz. Türklüğe hakaret ve küçük düşürmekden dava açacaklarına Türkleri cezalandırıp siteye erişimi kesiyorlar.Teknoloji çağında yaşarken karanlıkta bırakılmadıkmı ?

Yorumlar

  1. http://208.65.153.251/
    bu ip adresinden girelebiliyoruz siteye

    YanıtlaSil
  2. sanırsam ıp de bloklanmıs
    şu siteden youtube'un adresini yazıp girebiliyoruz
    http://anonymouse.org/

    YanıtlaSil
  3. boşveri yasaklansın ya amaan. ama ilk gün bende bi afallama efenime söliyim bi sersemleme ne yapacaını şaşırma:(

    YanıtlaSil
  4. sağolsun bugun cem yılmaz basın toplatısında youtube'a erişimi açtı =D
    yani kaybedeb zaten youtube oldu ama ottomene niye sersemliosun videyolarınmı sanki =)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;