Ana içeriğe atla

Bloglar İçin Reklam Şebekesi

Blogcuların en büyük sorunlarından biri bloglarından gelir elde etmedir. Bunu googleAdsense ile çözebilmek zordur çünkü tıklama başına verdiği ücret oldukça düşük tabi her blog için bunları söylemek doğru olmaz. Bu sorunu bilen Bloglama ekibi konuya bir el atmışlar ve bir şebeke kurmuşlar blogcular için ve reklamveren ile yazar arasında direkt temas kurup bir bağ sağlayarak, blog yazarlarına alternatif ve büyümekte olan bir pazar yaratmayı hedeflemekteler. Tabikide Bir Blog'unuz varsa bence hiç durmayın kayıt olun işe yaraya bilir daha sonra uzun uzadıya bu konu hakkında konuşacağız ama şimdilik işe yarar bir proje gibi duruyor sizcede öyle değilmi ?

Yorumlar

  1. Çok güzel, çok iyi bir fikir. Yalnız önemli olan burada reklam yayınlayacak olan blogculara değil, reklam verecek olanlara ulaşabilmektir. İnşallah iyi bir piyasa dönerde alt sınıf olarak ben de bu pastadan bir dilim alırım.

    YanıtlaSil
  2. Erdal işte birlikden güç doğar mantığıyla bir gücün doğmasını sağlamak ama bakalım bundan kaç tane blog faydalana bilecek bence en önemli yeri orası yine belli başlı ilk 20 deki bloglar faydalanırsa hiç bir işe yaramaz bu proje önemli olna irili ufaklı bloglarada ulaşmak

    YanıtlaSil
  3. Merhaha,
    Sadece belli başlı blogları hedefleyen bir sistem düşünmedik. Bu yüzden blogunuzun hiti, pr, alexa ya da technorati değerlerinin bir önemi yok. Dağılım herkes için eşit olacak.

    YanıtlaSil
  4. sevgili eloy Bilgilendirmen için teşekkur ederim zaten olması gerekende böyle olması
    kocaeline sevgiler =)

    YanıtlaSil
  5. Valla Eloy çok güzel yapmışsınız şimdi detaylı bir okuyalım bakalım. Ama aklıma takılan şu reklamları blog sahibimi seçecek yoksa reklamı veren mi? Çünkü abuk subuk reklamları okuyucular pek sevmez ve sana kızar neden yaptın ne gerek vardı diye biliyorsun.

    YanıtlaSil
  6. İlk etapta reklamları bloglara yerleştirme işini biz yapıyoruz. İlerleyen dönem için hedef reklamverenin kendi reklamını yerleştirmesi olacaktır. Bir sonraki adım ise blog yazarının da istediği reklamı yayınlamayı seçmesi olacak.
    Tabi bu an itibariyle her önüne gelen reklam verebilir demek değil.

    YanıtlaSil
  7. Özür dilerim, koşturmaktan iyi dilekleriniz için teşekkür etmeyi unuttum. Çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  8. Daha önce bu konu üzerinde yaptığım ilk ziyaret beni biraz korkutmuştu açıkca söylemek gerekirse.Nedeni aslında açık belli pr olayı bu yüzdende geri dönmüştüm.Ama burda Eloy'un yorumunu görünce biraz rahatladım.Ben dört aydır blog yazıyorum ama bencede iyi gidiyorum ve en azından az çokta tanınıyorum yani artık tam olarak anlatmak istediklerim oturdu ama maalesef daha google amca bizim pr güncellemedi ama artık dert etmiyorum ve teşekkür ederim yengeç sanada sen bu yazıyı yazmasaydın ve bende eloy'un yorumunu görmeseydim daha uzun bir süre yanaşmaya çekinirdim.

    YanıtlaSil
  9. @volkan zaten ne kadar çok reklam gösteren olursa o kadar reklam verenlerin dikkatini çeker tabi arada bence küçük bir ayrıntı var kopya içerik sahibi gibi bloklar şebekeye alınmamalı ki bunun için de bir şeyler düşünür eloy

    YanıtlaSil
  10. Bencede haklısın yanlız ben bunu anlamıyorum zaten eyer insanların kendi kaleminden anlatacak birşeyleri yoksa nediye blog yazarlar.Biraz saçma ben ilk başlarda çok blog gezdim bir bakıyorum ilk 20 içindeki blogculardan biri birşey yazıyor tak bakmışsın başka blogda ya aynen alınmış yada resmin altına yazıyı biraz değiştirip konu aktarılmış.Madem yazacak birşey bulamıyorsun nediye yazıyorsun yazma yaznları oku yada hiç takılma.Mecbur değilsinki yazmaya bu utanç duvarıda iyi oldu insanlar artık orada rezil oluruz diye daha dikkat eder oldular.Dediğin gibi eloy düşünüyordur bencede bu konuyu.Saygılar efendim iyi bloglamalar:)

    YanıtlaSil
  11. Reklamcılıkla ilgili güncel haberlerin olduğu bir site yapmayı denedik.( http://www.mecraburada.com ) İlgi yeterli düzeye geldiğinde şebekeye dahil olabilirz sanırım.

    Saygılar

    YanıtlaSil
  12. Konseptiz(www.konseptiz.com)

    Tebrikler.Güzel ve uygulanabilir bir fikir.Hayata geçmesi daha da olumlu.

    Konseptiz Marka Danışmanlığı ve Reklam Ajansı

    YanıtlaSil
  13. Merhaba,
    Sadece belli başlı blogları hedefleyen bir sistem düşünmedik. Bu yüzden blogunuzun hiti, pr, alexa ya da technorati değerlerinin bir önemi yok. Dağılım herkes için eşit olacak..eloya katılıyorum arkadaşlar herkese iyi çalışmalar...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;