Ana içeriğe atla

Wolkanca'da Üzücü olay

Hiç bir hack haberi vermeme kararı almıştım fakat şurdaki arkadaşımızın bildirdiğine göre Wolkanca hacklenmiş. Büyük bir ihtimal wolkan yedeğini almıştır ama yinede üzücü bir olay bu da son hack haberim olsun.
Düzeltme: Korkulacak birşey yokmuş volkan aşşağıda gerekli açıklamayı yaptı.

Yorumlar

  1. O hack olayı oldu evet :) ben kimseye çaktırmadan düzelttim ve hiç bir şey olmamış gibi devame ttik ama sağolsunlar çok sevgili fanatik okurlarım bunu farkedebilmişler.
    O hack olayı olalı 2 hafta oluyor ve blog ile alakası yok. Sadece ana dizinde wolkanca.com index dosyasını değiştirebilmiş arap hacker lar.

    Şimdiki kapalı olma durmu hack ile alkası olmayan tamamen kendine has bir olay. Bunu blogumda yazmıştım sondan 2. haberi okursanız blog 2 gün kapalı kalacak arkadaşlar ona göre 2 gün blog mlog yok panik yapmayın diye yazmıştım ama herkes panik yapıyor :)

    Neyse şu an neden kapalıyız?

    Şu an hosting sponsorumuz işleri büyüttüğü için şu anki kullandıkalrı makinalar yetmiyor ve yeni bir binaya taşınıyorlar daha iyi makinalara taşınıyorlar bu taşıma 500 den fazla site ile birlikte wolkanca.com unda 2 gün kapalı kalmasına neden oluyor.
    Bu akşam en geç yarına site kaldığı yerden devam edecek.

    Verdiğimiz raatsızlıktan dolayı özürdiler kamuoyuna yine panik yapmamalarını sabredip beklemelerini saygı ile rica ediyorum.

    Ayrıca bu gelişimizde sağolsun Emexci ( www.livetr.org ) arkadaşımız sadece blog.wolkanca.com a özel bir tema geliştirmiş bununla geliyoruz.

    selamlar hayırlı ramazanlar.

    YanıtlaSil
  2. Bloglarda Güvenlik arttırıcı makaleler yazma vakti gelmiş.

    YanıtlaSil
  3. @wolkan: iyi aman kötü birşey yokmuş bende yaygara koparma niyetinde değildim boyle hack olaylarında ama açıklaman iyi olmuş boylece bende sana iyi ramazanlar dileyeyim yazıyıda duzeltiyorum =D
    @Damacana: allahtan blogger sağlam :)

    YanıtlaSil
  4. Volkan'cım sana mailde attım canım çok geçmiş olsun hallettim demişsin ancak kapalıyız da demişsin umarım düzelir. Ya neden böyle çirkin şeyler yaparlar ki ne gerek var? Geçmiş olsun tekrar bomba gibi dönmeni bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  5. adam çalıntı tema ile nereye kadar gidecektiki. hem içerik hem tema.. bunlar ters işler yawwwwwwolkanca

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;