Ana içeriğe atla

Blogger'da Yorumlarınızı Email ile Takip Edin


Bir çok blog veya site takip ediyorsunuzdur muhakkak bazılarınada yorumlarınızı bırakırsınız düşüncelerinizi yazarsınız orda tartışırsınız. Tabi takipde olduğunuz site veya blog sayısı ne kadar çok olursa bıraktığınız yorumlara gelen cevaplarında takibi o kadar zor oluyor. İşte blogger bunları düşünmüş olacakki artık yorum bırakırken email adresinizle oturum açarsanız o konu ile ilgili yorumları mailinize gelmesini sağlaya biliyorsunuz. Böylece devamlı yorum gelmişmi yada cevap yazmışlarmı diye sürekli sayfayı ziyaret etmeniz gerekmiyor.

Yorumlar

  1. Diğer ve İsimsizler özellik yok. Garip :)

    YanıtlaSil
  2. ama zaten hemen hemen herkesin bir gmaili var =)

    YanıtlaSil
  3. deneme 1-2 :p

    YanıtlaSil
  4. Vallahi benim de aklıma gelmişti :-) Bu Bloggergeliştirme takımı herşeyi iyice sindirdikten sonra devreye sokuyor :-)

    Bize hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  5. Bende bu akşam eş dosta yorum bırakırken gördüm ohh be valla sinir oluyordum cevap varmı diye sharelemekten blogları :)

    YanıtlaSil
  6. kendi bloguma bırakılan yorumlar 2 senedir falan e-posta adresime geliyordu ancak son 1 haftadır aksamalar başladı. bu özelliğin devreye girmesinden sonra olması ne tesadüf :)

    YanıtlaSil
  7. Bende bugün farkettim ne işe yarıyo diyodum kendi kendime.Demekki bu işe yarıyomuş.İnşallah en yakın zamanda o cümleyi türkçeleştirirler..Daha garip olan herkes servisi kontrol etmek için profiliyle yorum yazmış :)

    YanıtlaSil
  8. Bu özellik hakikaten çok iyi oldu.
    Boşuna zaman kaybediyorduk :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;