Ana içeriğe atla

Resident Evil Extinction incelemesi

Hemen yazımın başında söyleyeyim serinin en iyi filmi diyebiliriz. Filimimiz Umbrella şirketinin virüsü durduramasından dolayı çöle dönüşmüş dünyada geçiyor. Virüs hızla yayılmış nerde ise herkez zombiye dönüşmüş sadece çok az sayıda insan ve umbrella şirketinin himayesindekiler yer altında virüsden kaçmayı başarmıştır. Yaşam kaynaklarının azalmaya başlaması ve yer altına hapis olmalarından dolayı Şirket bu virüsü yok edebilecek tek güç olan Kahramanımız Alice'si[Milla Jovovich] aramaktadır. Alice ise yanlız kovboyu oynamakta ve tek başına dünyada dolaşıp şirketten kaçmaçtadır. Gerçi daha sonra yolları sağ kalmayı başarmış bir grup insanla kesişecektir. Serinin bu filmi yine oldukça kanlı ve gerilim dolu diyebiliriz. ( yanımdaki adam durmadan sıçradı o derece) Hatta bazen bir iki dakka hep kafa patlatmalar beyine ateş edilmesi sonucu etrafa dağılan kanları izliyoruz. Özellikle Alice bu konuda çok acımasız =) Resident Evil Extinction'nı serinin son filmi olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Film hem konusunun işleyişi hemde olaylar en azından bir Resident Evil filmi izleyeceğimizi müjdelemiyor direk söylüyor.(Alice birkaç arkadaşla geliyorum bekleyin diyede tehdit ediyor) Resident Evil Extinction hem görsellik hemde konuyu işleyişi bakımından oldukça bizi tatmin ettti.
Notumuz;9
Anahtar kelimelerimiz; Adrelanin, Patlayan Kafalar, Şuursuz Zombiler ve Bol kan

Yorumlar

  1. wauww ilgi cekici :) hemen yarın gidicemm fragmanı etkileyici genel elestirilere rağmen cok beğenilmis.. izledikten snra tekrar yorumlarımı sunaarım :))

    YanıtlaSil
  2. ya bişi sorcucam bu half life diye bi oyun vardı ben hep ona benzetirim bu film i labaratuvar da bişiler dönüyordu kimyasal şeyler filan patlama falan olyorduu zombiler çıkıyordu bu onun filmi mi yoksa benim hayal dünyam mı çok geniş :)

    YanıtlaSil
  3. başak o başka bir oyun ama onunda yakın zamanda sinema filmini çekeceklermiş yine bol kan göreceğiz yani =)

    YanıtlaSil
  4. Berke bayağı etkilenmişsin, MSN nickinden belliydi :)

    YanıtlaSil
  5. Evet sinemada sağolsun son ses açmıştı sesi etkiledi baya =)

    YanıtlaSil
  6. Biliyorum farklı şeyler ama Resident Evil'in oyunları filmlerinden kat kat daha güzel ve etkileyici. Resident Evil 2 ve 3 şimdiye kadar oynadığım en iyi oyunlar arasında.

    YanıtlaSil
  7. Ömi tutturdu sinemada izliycez diye ben bile bayıldım ama 2 daha bir güzel kalmış aklımda tavsiye ederim arkadaşlar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;