Ana içeriğe atla

Kartlı Geçiş

Araba, otobüs, kamyon ve diğer kara araçlarının sıklıkla geçtiği otopark veya insanoğlunun toplu halde bulundukları binalar ve işyerlerinde, girişlerin ve çıkışların kontrol altında olmasını sağlamak adına kartlı geçiş sistemleri kullanırız. Bir çok işveren, çalıştırdığı personellerin işlerine gereken özeni göstermediği konusunda şikayetçi olduklarından, bu münasebetsizliği ve haksız kazancı ortadan kaldırmak için kartlı geçiş sistemleri onlar için en hesaplı ve en güvenilir çözüm olarak karşılarına çıkmaktadır.

Aslında kartlı geçiş sistemleri, yıllardır bilinen bir tekniğin kart üzerine uygulanması ile oluşturulmuştur. Nasıl Newton yerçekimini kafasına düşen elma ile buldu ise, elektronik tarihinde var olan bobin diğer adı ile indüktör de kartlı geçiş sistemleri için ilham kaynağı olmuştur.

Kartlı geçiş, yaşadığımızda yüzyılda, insan ve erişim kontrolü için uygulanan en hesaplı ve güvenli bir yöntemdir. Her ne kadar retina kontrol, parmak damar kontrolü geçiş sistemleri gibi tam güvenilirlik olmasa da, fiyat bakımından düşünüldüğünde kartlı geçiş sistemleri kesinlikle ödendiği paranın hakkını vermektedir. Bu son teknoloji ürünü kartlı geçiş ve otomasyon sistemlerini Türkiye’de de bir çok firma satışa ve kuruluma sunmuştur. Gerek kartlı geçiş nedir gerekse neden kartlı geçiş sistemi kullanmalıyız gibi cevaplara ilaveten kartlı geçiş sistemlerinin tarihi, yapısı ve güvenlik açıklarının da bahsi geçtiği kartlı geçiş sistemleri ve otomasyon bilgilendirme sitesi www.kartligecissistemleri.net ’i mutlaka görmelisiniz.
(* Advertorial)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;