Ana içeriğe atla

Tamiyi Çoklu Rss Derleyici

tamiyi'de sosyal imleme sitelerinden özetler, Her gün önünüzde görmek istediğiniz tüm önemli konu başlıkları ve kategorilerini tek sayfada hızlıca görmenizi sağlar. Her saat başı güncellenen sayfaları ile, ilgilendiğiniz konulara ve günün haberlerine anında tek bir kaynaktan ulaşırsınız.

Okumayı sevenlere, yazımız devam ediyor: İnternet çağı hızla boyut değiştiriyor.. Tüm işlerimiz 10 yılı aşkın süredir her geçen gün daha da kolay hale gelirken bilgiye ulaşımımız da bunca karmaşık bilgi kaynağının arasında zorlaştıkça zorlaşıyor. Hergün yüzlerce kaynaktan binlerce okumamız gereken, gerek işimizle ilgili gerek hayata gündeme dair haberler, yenilikler akıp geçiyordu.. Evet yetişemiyoruz..Ya da yetişemiyorduk... Dünyada birileri RSS (really simple sindication) teknolojisini düşünene kadar gerçekten zordu yetişmemiz. Ama Web 2.0 sonrasında gelişmeler sayesinde artık bilgiye hızla ulaşım daha kolay hale geldi. Çeşitli RSS okuyucuları zaten uzun zamandır kullanıyorduk, ancak kategorilerine bölünmüş halde tüm Türkçe haber ve yenilik kaynaklarını tek sayfada bize sunacak bir kaynak bugüne kadar sadece hayaldi.. İşte Tamiyi.com'da tam burada devreye giriyor. Konularında uzman editörleri bizim için onlarca kategori de Türkiye'nin en kaliteli kaynaklarını, farklı görüşlerce, farklı uzmanlarca derlenmiş bloglarını bir araya toparladılar ve her saatbaşı güncellenmesini sağlayan bir omurga üzerinden bizlere sundular. Tamiyi.com özellikle iş insanlarının, beyaz yakalıların, kamu çalışanlılarının, üniversite öğrencilerinin gündeme ve alanlarındaki yeniliklere 5 -10 dakika harcayarak ulaşabilmeleri için 1 Şubat 2009 itibariyle alfa/beta yayınına girdi.
Artık gerisi bize kalmış, Web 3.0 a koşarken geleneksel yöntemlere sarılmak yerine, rss'in tadına bakmış, podcasting dinlemiş bir kitle olarak Tamiyi.com üzerinden en güncel haberleri ve kendi ilgi alanınıza dair her yeniliği tamamen ücretsiz takip edebiliriz. Tamiyi, haber portalcılığının neredeyse son noktası olarak tanımlanıyor! (En azından tamiyi'nin yaptığı multi-rss aggregator - için Türkçe açıklama sayfasında bu yazıyor!) Peki bunun dünyadaki örnekleri neler? Popurls ve Alltop.. bunlardan ikisi.. Sadece haber yok. Örneğin Sosyal İmleme. Şimdilik, Haber, Sosyal İmleme, Emlak, Ekonomi, Programlama, Yemek, Kadın, Moda, Pazarlama, Spor, Sinema, Sözlük, Bilişim ve Web Kültür (bizide yer vermişler) gibi kategorileri bulunuyor fakat bu kategorilere hergün yenileri ekleniyor.. Gelişmelere açık ve iyi içerik bekliyor, site yöneticisi bölümünden sayfalarınızı ve sitenizi ekleyebiliyorsunuz. Not: Bir de nazar boncukları var ki, gözlere gönüllere şenlik!
Not: Bu bir reklam yazısıdır !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;