Ana içeriğe atla

2009 blog ödülleri

21 Mart - 5 Nisan 2009: Kayıtların alınması
6 Nisan - 10 Nisan 2009: Kayıtların değerlendirilmesi
11 Nisan - 26 Nisan 2009: Oylama süreci
27 Nisan - 1 Mayıs 2009: Oylamanın değerlendirilmesi
2 Mayıs 2009: Blog Ödülleri Töreni

blog ödülleri blog'u

Yorumlar

  1. Geçen yıl ne heyecanlı olmuştu yahu. Bakalım aynı hava bu sene de olacak mı?

    YanıtlaSil
  2. ben daha çok adaylar kim olacak onu merak ediyorum

    YanıtlaSil
  3. BLOG ÖDÜLLERİ ADI ALTINDA YAPILACAK OLAN YARIŞMAYI (yarışma denilirse tabi) ANLAYABİLMEMİZ İÇİN 2008 DE DÖNEN ''DOLAPLARA''(!) BAKALIM.


    ASLA KAZANAMAYACAĞINIZ ve NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR YARIŞMAYA KATILARAK, BİRİLERİNİN SİZİ SÖMÜRMESİNE İZİN VERMEYİN. GEÇEN YIL YAPILAN YARIŞMADA KİM NE KADAR OY ALDIĞINI BİLE ÖĞRENEMEMİŞTİ.

    BİNLERCE EURO KAZANIP DERECE ALAN BİR KAÇ BLOGCUYA DEMO VİSTA KAKALAMIŞLARDI!
    DİKKAT : ALEXA RANKINIZ 200.000 DEN AŞAĞI DEĞİLSE, BU YARIŞMAYA KATILMAYINIZ. GEÇEN YIL ZATEN KENDİ ARKADAŞLARINA DERECE VERMİŞLERDİ. Amaç katılımı artırıp, sponsorlara şirin gözükmek çünkü.
    MICROSOFT AMERİKA'NIN YARIŞMADAN HABERİ BİLE YOKTU. YARIŞMADAN AYLAR ÖNCE TRT'DE BİLİŞİM PROGRAMINDA ISRARLA ÖDÜLÜ SORAN SPİKERE, TÜRKİYE MİCROSOFTUN PATRONU ''KEM KÜM'' ETMİŞ VE ''ÖDÜL OLARAK MOTORSİKLET VERECEĞİZ'' DEMİŞTİ. YAKLAŞIK OLARAK 30.000 EURO PARA TOPLAMIŞLAR VE ÖDÜLÜ BİR TÜRLÜ AÇIKLAMAMIŞLARDI.
    SONUNDA KENDİ SEÇTİKLERİ BLOGCULARI KAHRAMAN GİBİ İLAN EDİP, DİĞER BLOGCULARA NE KADAR OY ALDIKLARINI BİLE AÇIKLAMAMIŞLARDI. ZATEN NOTER BİLE YOKTU SÖZDE ORGANİZASYONDA.
    Bu arada yazdıklarım teker teker bir kez daha kanıtlanıyor. Yarışmayı ve kategorileri duyurdular ama Ödül hala belli değil. Milletin gözünün içine baka baka dalga geçiyorlar. Elbette genüz ne kadar ”mama” geleceği belli değil ki ödülü açıklamadılar.

    YanıtlaSil
  4. eray endeş'e cevap hakkı doğmuştur isterse cevap verebilir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;