Ana içeriğe atla

Foxbytes

Foxbytes bir internet televizyonuolarak karşımıza çıkıyor. FOXBYTES, gelişmekte olan VOD pazarında, FIC’in Avrupa’daki en iddialı projesidir ve internet televizyonu lansmanını dünyada ilk kez Türkiye’de gerçekleştirmektedir Peki bize ne Sunuyoruz? Her hafta yayına girecek yeni bölümleriyle, kısa diziler ve animasyonlar. Heyecanlı anlatım, komik ve provakatif konular, daha önce karşılaşmadığınız orijinal yapımlar.
En önemlisi; FOXBYTES’da her bölüm 1- 5 dakika arasında!
FoxBytes'da yayınlanan Diziler




DITO
Süre: 2 dk – Toplam: 10 bölüm
Dito, stop-motion tekniğiyle hazırlanmış bir animasyon dizisidir. Kanunları ve nezaket kurallarını tanımadan, yasak zevklere düşkün bir yaşam süren, herbirimizin dışa vurulmamış egosudur. Dito’nun dizideki dünyası sıradan bir masa ve üzerindeki objelerden oluşmaktadır.

MOVIE IN A MINUTE
Süre: 1 dk – Toplam: 10 bölüm
Birçoğumuz gerek zamansızlıktan, gerekse medyadaki içerik bombardımanı nedeniyle sinemaya eskisi kadar gidemiyoruz. Artık endişelenmeye gerek yok! Bir film hakkında bilmeniz gereken her şey, Movie in a Minute’de, hem de 60 saniye içinde anlatılıyor. % 100 doğruluk garantisi veremiyoruz ama zamandan kazanacağınız şüphesiz!

SINGLE DADS
Süre: 3 dk – Toplam: 15 bölüm
Çocuk sahibi olmanın sorumluluklarını taşıyan iki bekar baba Pete ve Brian’ın başından geçen talihsiz maceralar. Her bölümde, babaların alt bezi değiştirmelerinden, oyun parkına gitmelerine kadar uzanan yeni görevlerle baş etmelerini izleyeceksiniz. Ancak işe her zaman iyi niyetle başlamalarına rağmen, sonuçta sorumsuzca davranmaktan kurtulamıyorlar.



SECURITY 7
Süre: 3 dk – Toplam: 20 bölüm
Orta Doğu’nun orta yerinde konumlanmış gizli bir askeri üssün hikayesi. Hedef, dünyayı yeni bir terör dalgasından korumak ve Bin Laden’i bir amatör gibi göstermek. Ekip ise, tehlikeye düştüğünde kendi kellesini bile kurtaramayacak bir grup moron!

THE CELL
Süre: 2 dk – Toplam: 20 bölüm
Michael Spence ile tanışın!
Kahramanımız hiçbir kuralı olmayan bir hapishanede kilitli kalmıştır, oraya nasıl düştüğü konusunda hiçbir fikri yoktur. Neden ordadır? Kim bunu istemektedir? Kaçış Yok! Aynı kişiyi aynı zamanda güzel ve gizemli Lucy’ye aşık olarak da tanıyacaksınız. Birbirine bağlı 2 ayrı hikaye, tek bir kahraman.

BEHIND THE NEWS
Süre: 1 dk – Toplam: 20 bölüm
Genel bilgi birikiminize büyük ihtimalle hiçbir şey katmayacak, dünyada olup biten esrarengiz, çılgın hikayelere odaklanan haberler: Tuvaletin icadının 100. yılı, acayip internet siteleri ve ürünler, absürd yeni yasalar, imkansız komplo teorileri ve daha fazlası.

KNOW YOUR ENEMY
Süre: 2 dk – Toplam: 10 bölüm
Gerçek karakterler ve bir dış ses. Savaşı kazanmanın yolu, aslında rakibinizi tanımaktan geçiyor. Kadınlar hakkında hiçbir yerde bulamayacağınız taktiklerin anlatıldığı, komik bir rehber.



Okuyucuya uyarı : Bu yazı tanıtıcı reklam yazısıdır

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;