Ana içeriğe atla

Hearthstone Heroes of Warcraft

Güncelleme : Sonunda beklediğimize değdi ve artık tüm akıllı telefonlar oynayabileceğimiz sürüm yayınlandı . Android cihazlar için 4.0 ve üstü , 1 gm ram gerekli  ios cihazlar için ise 5.0 ve sonrası sürüm gerekli. Ayrıca oyunu telefonunuzda oynadığınızda bir adet  klasik kart paketi hediye ediliyor.




Download for Phones/Tablets




             

 Orjinal ismi   Hearthstone Heroes of Warcraft  olan oyunumuz Blizzart tarafından geliştirilen onlie  sıra tabanlı dijital kart oyunudur Çok basitce anlatmak gerekirse Oyuncuların kendilerine 9 adet kahramandan birini seçerek karşısındaki rakibini elindeki kartları yada büyüleri kullanarak 30 olan canını yok ederek oyunu kazanmaya çalışmasıdır.



Tabi bu kadar basit bir oyun değil her kahramanın kendine has bir özelliği olduğu gibi her kartında belli bir savunma saldırı puanı mevcut olup ekstra özelliklerle donatılmış olabilir. ilk önce oyun tahtamıza bakalım






Oyuna başlamadan önce kartlarımızı oluşturmamız gerek elimize 30 adet kart alabiliyoruz ve bunu  my collection bölümünde büyülerin ve kartların buluğu kısımdan kendi oyun tarzınıza göre 30 adet kart seçip kart destenizi oluşturuyorsunuz. Oyuna bir mana ile başlayıp her el artarak gitmektedir.


Kartlar :
Büyü ve saldırı kartlarımız olmak üzere iki çeşit kart var. Saldırı kartının sol tarafındaki rakam saldırı gücünü sağ tarafındaki rakam ise defans günücü belirtmekte , sol üstündeki rakam ise kaç mana karşılığı oyuna sürebileceğimizi belirtir. ekstra gücü varsa kartın ortasında yazı ile belirtilmekte. Bazı kartların savunma özelliği olup oyuna sürdüğünüz savunma kartını öldürmeden heronuza saldırı yapamazlar.


Battlecry Battlecry Direkt olarak elinizden oyuna sürdüğünüz zaman aktive edilir. Notlar: - Bu efekt başka bir kart tarafından oyuna çekilen kartta var ise aktive edilmez. - Genellikle sadece oyuna girdiği anda bir defalık aktive olur. Kart yokedildiği zaman efekt kaybolmaz. - Kartların oynanış sıralaması önemlidir. Örneğin aktif olarak oyunda olan Murlock’unuz yoksa oyuna Coldlight Seer sürmeniz boşa harcamanız anlamına gelir. - Ancient Brewmaster gibi kartlar sayesinde battlecry veren kartınızı geri çekip daha sonra tekrar oyuna sürerseniz tekrar çalışacaktır. - Kart oynadığınızda aktif olan bir Secret kart varsa battlecry’dan sonra aktive edilir, battlecry ziyan olmaz.
ChargeBu özelliğe sahip olan kartlar oyuna sürüldükleri anda saldırma hakkına sahiptirler. Oyuna sürülen diğer kartlara da charge özelliği veren kartlar vardır.
Choose OneBazı birden fazla özelliği olan kartlarda oyuncunun hangi özelliği tetiklemeyi seçebildiği kartlardır. Sadece Druid sınıfı bu türdeki kartlara sahiptir. Notlar: - Sadece oyuna sürüldükleri anda aktive edilirler. - Koleksiyona eklenemeyen kartları oyuna çağırır.
Combo  Kartın üzerindeki özelliğinin aktive edilmesi için aynı tur başka bir kartın ondan önce oyuna sürülmüş olması gerekmektedir. Notlar: - Sadece Rogue sınıfı bu türdeki kartlara sahiptir. - Elinizdeki Combo özellikli kartlar ondan önce bir kart oyuna sürülürse sarı renkli bir auraya sahip olurlar.
Deathrattle Bu özelliğe sahip olan kart yokedildiğinde özelliği aktive edilir. Notlar: - Bu özellik sadece hasar aldıktan sonra aktive edilir. - Spell kartlarının ekstra özelliği varsa Deathrattle tetiklenmeden önce aktive olur. Divine ShieldHerhangi bir minion’dan alınan hasarı bir defalık absorbe edip yok sayar. Notlar: - Divine Shield sahibi minionlar başka karta ya da kahramana vurduğu zaman eksiksiz şekilde hasarlarını verirler. - Silence ya da Transform gibi kart özellikleri ile silinebilir. - Sadece hasar veren yetenekler tarafından korunmaktadır. - Atağı olmayan minionlara saldırdığı zaman Divine Shield silinmeyecektir
Enrage Hasar aldığında kartın üzerindeki özelliği kazanır. Notlar: - Sağlık tekrar üst sınıra ulaşırsa kazanılan özelliği kaybeder. - Sağlığı düşüren ve sabitleyen özellikler Enrage özelliğini siler.
Freeze Donan kartlar sonraki tur kullanılamazlar. Notlar: - Sadece bir tur boyunca donmuş vaziyette kalacaklardır. - Sizin turunuzda dondurursanız, tur tekrar size gelene kadar donmuş şekilde kalacaklardır.
Immune  Hasar almaz. Notlar: - Immune özelliği geçicidir. - Explosive trap, Abomination kartı ve bazı Deathrattle yetenekleri bu özelliği görmezden gelir.
Overload  Bir sonraki tur “x” miktarında mana eksik olarak oyuna başlarsınız. Bu efekt sadece kartınız direkt olarak elinizden oyuna sürülürse gerçekleşir. Genellikle yüksek özellikli fakat düşük miktarda mana isteyen kartları oyuna sürdüğünüzde gerçekleşir. Notlar: - Sadece Shaman sınıfı bu türdeki kartlara sahiptir. - Bir sonraki tur sahip olacağınız manadan daha fazlasını Overload’a harcayabilirsiniz, görmezden gelinir.
PoisonZehirli olan bu kartlar ile hasar verilen her kart tek seferde yok edilir. Secret Kartın özelliği rakip tetikleyene kadar gözükmez. Notlar: - Tek seferde en fazla 5 secret kartını barındırabilirsiniz. - Birden fazla aynı secret kartını diğeri silinmeden kullanamazsınız. - Birden fazla
 Secret
 Aynı anda aktive olursa oynandığı sıraya göre çalışacaktır. - Minion çağırarak tetiklenen Secret kartları battlecry özelliğinden sonra aktive olur. - Bir kahramanın tüm Secret kartlarının manası aynı miktardadır, bu sayede hangisinin oynandığı tahmin edilemez. - Secret kartlar sadece rakibinizin turunda aktive edilir.
Silence
Kart üzerinde yazan tüm özellikleri iptal eder, diğer kartlara verilen özellikleri de siler. Notlar: - Silence özelliği alan bir minion geri çekmeden eski haline getirilemez. - Minion türünü (ör: Beast, Murlock, Demon) silmez. - Transform efektlerini (ör: Hex, Polymorph)silmez. - Silence yapılan hedef sadece o anki özelliklerini kaybeder, sonradan bazı kartlarla tekrar özellik verilebilir.
Stealth Stealth özelliğini kullanan kartları rakip oyuncu hedef alamaz. Stealth özelliği kart ile rakibe ya da kartlarına hasar verene kadar sabit kalır. Alan hasarı veren yetenekler ya da kartlar özelliği görmezden gelir ve hasar verirler.
 Spell Damage Kartın üzerinde yazan miktarda Spell kartlarının verdiği hasarı arttırır.
 Summon  Kartın üzerinde yazan miktarda ve özellike minion çağırır.
 Taunt  Bazı özel durumlar hariç rakibiniz ilk olarak bu kartı yok etmek zorundadır. Taunt özellikli kartlar oyuna sürüldüklerinde kalkan şekline bürünürler.
Transform  Geri dönüşümsüz olarak bir kartı dönüştürür.
Windfury  Her tur iki dafa saldırma hakkı kazanır.


9 adet hero bulunmakta  Rexar (Hunter), Uther Lightbringer (Paladin), Garrosh Hellscream (Warrior), Malfurion Stormrage (Druid), Gul'dan (Warlock), Thrall (Shaman), Anduin Wrynn (Priest), Valeera Sanguinar (Rogue) ve Jaina Proudmoore (Mage)


Heronuzu ve destenizi geliştirerek günlük görevleri tamamlayıp altın kazanabilirsiniz bu altınlarla arenaya girip savaşa bilirsiniz yada diğer online kişilerle ranked maçlar yapabilirsiniz.



Oyunnun şu anda pc  ve ios  versiyonu bulunmakta yakın zamanda android'e geleceği planmakta.

indirme linki  **

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;