Ana içeriğe atla

Az Bilinen Netflix Dizi Önerileri (Bölüm1)



   Netflix de binlerce içerik olmasından dolayı herşeyi izleye bilmememiz imkansı bu yüzden netflix sizin izlediğiniz ve puanladığınız içeriklere göre size devamlı önerilerde bulunmakta fakat bu yapay zeka bazen yetememekte yada daha önce izlediklerinizden farklı bir içeriği kaçırmanıza sebep olmakta bu sebeple sevgili youtuber arkadaşım MSE ile kıyıda köşede kalmış yada fazla tanıtımı yapılmamış fazla duyulmamış dizileri sizler için derledik .





MANHUNT UNABOMBER : Harvard profesörü Ted Kaczynski’nin üniversiteden ayrılıp bir dağ evine yerleştikten sonra mektup yoluyla gönderdiği paketlerle gerçekleştirdiği saldırıları ve on yedi yıl sonra dergilerin otuz yedi bin kelimelik manifestosunu yayınlamasını kabul etmesiyle teslim oluşunun hikayesini anlatacak. Manhunt: Unabomber isimli sekiz bölümden oluşan mini dizinin başrollerinde Sam Worthington ve Paul Bettany yer alacak. Unabomber aka Ted Kaczynski’yi Paul Bettany’nin, Sam Worthington’ın da FBI memuru Jim Fitzgerald’ı canlandıracağı dizinin kadrosunda Chris Noth, Keisha Castle-Hughes, Jane Lynch, Mark Duplass, Michael Nouri ve Brian d’Arcy James gibi isimler yer alıyor.


DİRTY JOHN : Kirli John, 25 Kasım 2018'de Bravo'da yayınlanmış olan Christopher Goffard'ın aynı adlı podcast'ına dayanan Amerikan gerçek suç televizyon dizisidir. Amerika Birleşik Devletleri dışında, 14 Şubat 2019'da Netflix aracılığıyla kullanıma sunuldu. Dizi, Richard Suckle, Charles Roven, Mark Herzog, Christopher G. oyuncular arasında  



MASTERS OF SEX : The Pacific yazarı Michelle Ashford'ın hikayesini kaleme aldığı Masters of Sex, Thomas Maier'in kitabı Masters of Sex: The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson, the Couple Who Taught America How to Love'ın televizyon uyarlaması olarak hazırlanıyor. Dizi, bir psikoterapi yöntemi olan modern cinsel terapinin kurucuları ve ilk uygulayıcıları William Masters ve Virginia Johnson isimli Amerikalı psikiyatrların 1960'lı yıllarda gerçekleştirmiş olduğu cinsel devrimi anlatacak. William H. Masters ve Virginia E. Johnson ikilisi Masters & Johnson takımını kurarak cinsellik, cinsel bozukluklar, cinsel terapi gibi konularda çığır açan gelişmelere imza atacaklar.  


BODYGUARD : Bodyguard, bir politikacıyı korumakla görevli olan savaş gazisinin hikayesini konu ediyor. David Budd, Londra Metropolitan Polisi'nde Özel Koruma Memuru olarak çalışan bir adamdır. Dengesiz ama cesur bir polis memuru olan David, kendisini bir anda içinde bulduğu bir terör saldırısının engellenmesine yardımcı olur. Saldırısı sırasında gösterdiği üstün başarı, David’in terfi etmesini sağlar. Onun yeni görevi Hırslı İçişleri Bakanı Julia Montague'yu korumaktır. Fakat bu görev David’in düşündüğün zor olacaktır. İçişleri Bakanı Julia Montague, David’in inandığı ve savunduğu değerlerin tam aksi görüşündedir. Bu durum David’in işini epey zorlaştırır. Zaman geçtikçe kendisini görevi ve inançları arasında kalmış bir halde bulan David, bakanı korumaya devam edebilecek midir? Jed Mercurio’nun yaratıcısı olduğu Bodyguard dizisinde David Budd karakterine Richard Madden hayat veriyor. Bakan Julia Montague'yu Keeley Hawes’in canlandırdığı dizinin kadrosunda Gina McKee, Sophie Rundle, Paul Ready, Vincent Franklin, Stuart Bowman gibi isimler yer alıyor. Görüntü yönetmenliğini John Lee’nin üstlendiği dizinin müzikleri ise Ruth Barrett ve Ruskin Williamson’a ait. 



CROWN : The Crown, Peter Morgan tarafından hazırlanan, Left Bank Pictures ve Netflix için Sony Pictures Television tarafından üretilen, tarihi bir televizyon dizisidir. Dizi, Kraliçe II. Elizabeth'in saltanat dönemini anlatan bir biyografi hikâyesidir. 


YOU : Caroline Kepnes'in aynı adı taşıyan ve çok satan romanından uyarlanan You, "Aşk için ne kadar ileri gidebilirsiniz?" sorusunu soran bir 21. yüzyıl aşk hikayesini konu alıyor. Zeki bir kitabevi yöneticisinin yolu gelecek vaat eden bir yazarla kesiştiğinde bu soruya cevabı netleşir: O, aşk için her şeyi yapabilir! İnterneti ve sosyal medyayı sevdiği kadına yaklaşmak ve onunla ilgili en mahrem detayları toplamak için kullanan Joe Goldberg, bu büyüleyici kadını çabucak bir takıntı haline getirir. Sevdiği kadına ulaşmak için karşısına çıkacak her engeli ve kişiyi sessizce ve gaddarca ortadan kaldıracaktır



MİNDHUNTER : FBI’ın özel bir biriminde görevli ajan Holden Ford ve ortağı Bill Tench kötü şöhretli seri katilleri ve tecavüzcüleri araştırmaya başlar. Acımasız olayları soruşturdukça yeni profil çıkarma teknikleri geliştirirler. John Douglas ve Mark Olshaker tarafından kaleme alınan Mindhunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit kitabından uyarlanacak.  



VARSACE : Gianni Versace, Versace markasının arkasındaki kişidir. Dizide Gianni Versace'nin suikastı, katilin olduğu insana dönüşüm süreci işlenmektedir. 


OZARK : Kırsal Missouri bölgesinde çekimleri yapılan dizide uyuşturucu, kara para aklama gibi konuların yer aldığı karanlık ve tehlikeli bir dünyayı izleyeceğiz. Meksikalı bir uyuşturucu lorduna borcunu ödemek zorunda olan Marty Bird (Bateman) eşi Wendy (Laura Linney) ile birlikte Missouri'de ki bir sayfiye evine taşınır ve olaylar şekillenmeye başlar. 


Bonus Herkezin bildiği ama hala izlememişseniz kaçırmamanız gereken bir dizi 

STANGER THİNGS : Dizi 1980'li yıllarda New York eyaletine bağlı bir liman kasabası olan Montauk'ta geçmektedir. Genç bir çocuk gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Ailesi, arkadaşları ve yerel polisler çocuğun ortadan kaybolması ile ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatarak gerçeği açığa çıkartmaya çalışırlar. Olayın soruşturması derinleştikçe gizli hükümet deneylerinin yapıldığı olağanüstü bir gizemin içine çekilirler. Annesi (Winona Ryder) çocuğunu alabilmek için korkunç doğaüstü güçlerle yüzleşmek zorundadır. Aktör David Harbour kasabanın şerifi olarak dizide rol almaktadır.




Yorumlar

  1. Reis az bilinenlere Stranger Things'i nasıl ekleyebildin? :D

    YanıtlaSil
  2. Okur isen % Bonus Herkezin bildiği ama hala izlememişseniz kaçırmamanız gereken bir dizi % diye yazıyor 😉 dikkat biraz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;