Ana içeriğe atla

Netflix Dizi Öneleri (Bölüm3)




Netflix de binlerce içerik olmasından dolayı herşeyi izleye bilmememiz imkansı bu yüzden netflix sizin izlediğiniz ve puanladığınız içeriklere göre size devamlı önerilerde bulunmakta fakat bu yapay zeka bazen yetememekte yada daha önce izlediklerinizden farklı bir içeriği kaçırmanıza sebep olmakta bu sebeple sevgili youtuber arkadaşım MSE ile kıyıda köşede kalmış yada fazla tanıtımı yapılmamış fazla duyulmamış dizilerisizler için bir kısmını 1. bölümde derledik. Daha sonra  2 bölümede sizlere sunmaya devam ettik. Diziler güncellendikçe bizde 3 bölümü hazırladık ve dizi önerilerene devam ediyoruz




Better Than Us
Yakın gelecekte belirsiz bir yıldayız. Robot teknolojisi, hayatta önemli bir yer kaplar hale gelmiş durumda. Kullanımda olan 2 tür robot var. Genellikle kamu kurumlarına tahsisi yapılan, hareket becerileri çok gelişmemiş olan, sentetik deri kaplama işlemi yapılmamış olan eski tarz robotlar ve özel kullanım için tasarlanan insan görünümlü robotlar. Elbette bu özel kullanım için tasarlanan robotların da yapabileceği şeyler kısıtlı. Bunların dışında bir de Arisa var. Korsan yazılım ile tasarlanmış, aykırı bir robot. Bağımsız karar verebilme yetisi var, duygusal sayılabilecek tepkiler gösterebiliyor ve soğukkanlılıkla insan öldürebiliyor.


Peaky Blinders
Birinci Dünya Savaşı’ndan yeni çıkmış İngiltere’yi, yasadışı faaliyet gösteren çeşitli çeteler sarmıştır. Bunlardan biri de soygunculuk ve at yarışıyla para kazanan Peaky Blinders’dır. Polislere rüşvet yedirerek paçayı kurtaran çete, bir soygunda yanlışlık yapınca, başlarına bela olacak yeni bir müfettişin şehre gelmesine vesile olurlar.


Ergo Proxy
İnsanların ve androidlerin birlikte yaşadığı ütopik bir dünyada, Romuno isimli şehirdeki katı kurallarla korunan barış ortamı, bir dizi gizemli cinayetle sarsılır. Yurttaş Danışma Kurulu'nda görevli Lil Mayer, ortağı android Iggy ile birlikte bu cinayetleri araştırmak üzere görevlendirilir.
Bu soruşturma sırasında, evinde bir mesaj görür: "Uyanış"; ve saldırıya uğrar. Bu süreçte, kendisi ve şehrin gizledikleri hakkında daha çok şey öğrenecektir.


When They See Us
işlemedikleri bir suç yüzünden hapse giren beş gencin hikayesini konu ediyor. Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana ve Korey Wise, Central Park’ta koşu yapan bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan beş gençtir. Onlar her ne kadar suçsuz olduklarını söyleseler de cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklanır. Daha sonra Central Park Five adıyla tanınan beş siyahi genç, işlemedikleri bir suç yüzünden hapis yatar. Gençler, suçsuzluklarını ispatlamak için zorlu bir mücadeleye girişir.



Travelers 
İlerleyen yıllarda Dünya’nın nüfusu önemli ölçüde azalmıştır. O zaman kadar hayatta kalan ve tesadüf eseri birbirlerini tanıma fırsatı bulan bir grup insan zaman makinesi keşfeder. Bu keşiften sonra “travelers” adını verdikleri bir grup kurarlar. Grubun amacı zaman makinesi ile gelecekten geçmişe yönelik yolculuklar yaparak Dünya’nın bu hale gelmesinin sebebini bulmak ve bunu engellemeye çalışmak olacaktır. Grup bireyleri arasında her bireyin kendine has birtakım yöntemleri bulunmaktadır. Bu yöntemler dizinin gidişatını belirleyen en temel unsurdur. Kısacası, zaman makinesi bulunduktan sonra, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak; hem Dünya’yı hem de kahramanlarımızı onlarca macera bekliyor olacaktır.


Marianne
İlk sezonu 8 bölümden oluşan Marianne'ın hikayesi; memleketine geri dönen çok satan kitapları kaleme almış ünlü korku yazarı Emma Larsimon'un, rüyalarına musallat olan kötü ruhun gerçek dünyada ortalığı birbirine kattığını keşfetmesiyle gelişen korku dolu olayları konu ediniyor.


Spy
Mısırlı bir Yahudi olan Cohen, 1960'lı yılların başında İsrail istihbarat teşkilatı Mossad adına çalışmaya başladı ve Suriye'de çok önemli istihbarat çalışmaları yaptı. Daha sonra Suriye tarafından yakalanan Cohen, 1965 yılında idam edildi. Başrolünde komedi filmleriyle tanınan Sacha Baron Cohen'in oynadığı The Spy dizisi, Eli Cohen'in masabaşı bir işte çalışırken Mossad'ın en önemli ajanlarından birine dönüşmesi sürecini ve yaptığı istihbarat çalışmalarını anlatıyor.



The Naked Director
Netflix’in 8 Ağustos’ta yayınlanacağı 10 bölümlük biyografik dizi The Naked Director, 80’lerde Japonya’daki ekonomik büyüme sırasında porno sektöründe devrim yaratan yönetmen Toru Muranishi’nin sıra dışı ve fırtınalı hayatını anlatacak.



Unbelievable
8 bölümden oluşan; showrunner Susannah Grant, Michael Chabon (John Carter) & Ayelet Waldman (Applebaum) üçlüsünce senaryosu kaleme alınan Unbelievable'ın hikayesi; evine izinsiz giren biri tarafından tecavüze uğradığı konusunda yalan söylemekle suçlanan genç bir kadın Marie ile kanıtları inceleyip benzer saldırıları araştırarak gerçeğe ulaşma peşindeki iki kadın dedektif Grace ve Karen'ın gerçek hikayesini izleyiciye aktarıyor.


*Bonus dizimiz
The 100
Kass Morgan'ın aynı isimli kitap serisinden uyarlanan The 100, bir kıyamet sonrası draması. Bir nükleer savaş dünyayı yok ettikten 97 yıl sonra, insanlıktan kalan tek örnekleri barındıran bir uzay gemisi, 100 genci dünyayı tekrar insanlarla doldurmak için geri gönderir.




Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;