Ana içeriğe atla

2.Blog Yazarları Toplantısı Ve Birazda Magazin

11 Ağustos Cumartesi 2. Türk Blog Yazarlari toplantısı Taksim Hill'de gerçekleştirdik. Bu seferki toplantımızda bazı arkadaşlarımız sunum yaptılar oldukça güzel ve doyurucu bir toplantı oldu. Toplantıyı canlı yayınlamamız neticesinde(videyoları gokcenkaran'nın sitesinden seyredebilirsiniz) online olarak izleyenlerden sorular geldi arkadaşlar onları yanıtladı.Katılan herkeze teşekkürler.

Burdan sonrası BlogMagazin köşesine aittir.Biraz ciddi biraz komik ve cıvık olabilir sakın korkmayın.

Evet şimdi Blog magazin köşemizin yakaladığı bir kaç kare
İlk fotorafta Wolkanca.com un yazarı volkanı görüyorsunuz kendilerini yeni evlenmiştir.Fakat bize gelen bir dost adlı mailde volkanın çocuğunun olduğu görüyoruz!. İkinci resimde ise Beyn.org un yazarı Barışı görmekteyiz evet yanlış görmediniz o saçlar kendisine ait fotoraflarına ulaşmamız kolay olmadı.Son fotorafta ise Bloglama.com un kurucusu eray'ı düşünürken arkasındakilerin gülmesini görüyorsunuz ben gülmüyordum valla =P

BlogMagazin köşesine İlk olarak benim tanıdığım en genç blogger olan RenkliBlog'un yazarı ermanı konuk ediyoruz.

Bilgisiz.org: Selamlar Erman önce kendini kabaca tanıtırmısın
Erman: Adım Erman Haskan. Yaş 14 , Milas/Muğla
  • B:Erman şu anda tanıdığım en genç blogger sensin senden daha genç blogger'lar tanıyormusun ve blogları sence diğer sitelerden ayıran nedir ?
    E:Genç değil ama bana mail atan aynı yaşta ve bir yaş büyük 1-2 tane blogger hatırlıyorum .Diyer sorunuza gelirsem Blogları diğer sitelerden ayıran şey bence kişisellik. Tabiki her blog için geçerli değil. Kişisel blog yazmakdan başka bir iş yapılacaksa ve blog formatında daha iyi yapılınabilen birşeyse, blog kurmak tercih ediliyor. Bloglarla normal sitelerin pek bir farkı yok. Sadece sahip olmak çok kolay.
  • B:Peki blog yazmaya nasıl başladın?
    E:Blog okuyarak. Webmasterlığa başladıktan (2yıl önce) sonra blog okumaya yavaş yavaş başladım. Blog okurken ister istemez kendi blogumu açma fikri aklıma geldi ve renkliblog'u açtım.
  • B:Erman internete ne kadar vakit geçiriyorsun ve yazılarını neye göre seçiyorsun ?
    E:Internette çok vakit geçiriyorum. Takip ettiğim çok fazla site ve blog var.Yazılarımı ilgilendiğim şeyler oluşturuyor.
  • B:Biraz daha açarmısın...
    E:RSS okuycumdaki blogları çok ziyaret ederim.Flash oyun yapımcısı olduğu için sürekli newgrounds 'a girerim.Oyun sekterünü takip etmek için popüler oyun sitelerini de sık sık ziyaret ederim. (gamespot,trgamer,gametrailers)R10 okurum.
  • B:Birazda kişisel sorular soralım Erman ne tür müzik dinlersin ne tür filimlerden ve kitaplardan hoşlanırsın ?
    E:Müzik dinlemeyi severim. Müzik türlerinde ayrım yapmam , fakat en çok pop ve rock dinlerim.Sık sık sinemaya giderim . Aksiyon , bilim kurgu , macera ve gerilim filmlerini severim. Özellikle uzaylı filmlerine bayılırım. Fazla kitap okumam ama çok fazla dergi okurum. Sinema , bilgisayar ve oyun dergilerini okuyorum.
  • B:Son olarak Blog Magazine ne demek istersin ?
    E:Diğer blog yazarların faydalandığı ve okuması hoş olduğu için iyi birşey. Blog kazanı da böyle reportajlar yapıyordu.Teşekkur ederim...
  • B:Biz teşekkur ederiz ...
İlk magazinsel haberlerimizi sunduk gelecek sefer daha atraksiyonlu olacakeminim bir dahaki BlogMagazin Köşesinde görüşmek üzere...

Yorumlar

  1. vay be adam nerden nereye gelmiş =)
    bu arada bi röportajda bizle yaparsın artık =)

    YanıtlaSil
  2. Spam o spam :) Neyse, resme gelince: Ben de diyorum kim girdi bilgisayara da masaüstüne not bıraktı "İyi ki selülitlerini gösteren fotoğraf bulamadım!" diye :))

    YanıtlaSil
  3. Bizde gözleri rahatsız edecek şeyler olmaz sen yine dua et bence =D

    YanıtlaSil
  4. Eğlenceli olmuş, resimler falan hoş.

    YanıtlaSil
  5. ooo arastırmacı gazateci aşkımm benm :p bu yazı cok hosuma gitti resimlerde cok hos buarada..

    YanıtlaSil
  6. tek bi şey dicem patron
    diyer diil diğer olması gerekio :)

    YanıtlaSil
  7. @phata

    "diil"in de "değil" olması gerekiyor galiba :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;