Ana içeriğe atla

Necati Şaşmaz Karizma 0

Onu kurtlar vadisinin Polat Alemdarı olarak biliyoruz. Büyük bir kitlenin karamanı olmuş dizideki karizması ile gerçek hayatında da karizma sağlamış Necati Şaşmaz. Bir arkadaşımın gösterdiği eski bir resimle karizması 0 oluyor. Gerçi fotoraf daha önceleri deşifre olmuş ama ben daha yeni görüyorum. Gözümdeki o adam adeta parçalanıyor fotorafta da hani biraz mahsun kırmızı gül havasıda yok değil. Fotorafın gerçek olduğu iddaa ediliyor Necati Şaşmazın cevap hakkı açık bulunmaktadır =P

Yorumlar

  1. Hep diyorum bu adam kro :)

    YanıtlaSil
  2. hayranları düşünsün artık =)

    YanıtlaSil
  3. sesine hayran kalanları da üzmüştü bu abimiz. ama yine de seslendirme sanatının başarılı örneklerinden, evet.

    YanıtlaSil
  4. işte beklediğim an..darısı nicelerinin başına :)
    ayrıca aylakım abaküsüm.. seslendirmesini yapan umut tabak'ın, seslendirdiği yabancı filmlerde izlersen daha bi güzel olmayacağını göreceksin..

    YanıtlaSil
  5. İnsanlar idol olarak aldıkları insanların geçmişte kusurlu ya da kötü yanlarını gördüklerinde çok üzülür bunu kabullenemezler. Ama ben burda ne bir kusur ne de bir kötü tablo görüyorum. Sanırım kendisi Elazığlı ve orada ailesi ile fotoğraf çektirmiş. Köyde ayağında marka bir spor ayakkabı, üzerinde de marka bir elbise olup kolunda da yine marka bir saat olacak hali yok. Hem arka planda PLT plakalı BMW'nin de olmadığı ne meçhul :-) Şaka bir yana kim olursa olsun yanlış yere yanlış sözler sarf etmemek gerek. Kim olduğunuzu unuttuğunuz an büyük bir sorun vardır... Düşünün bunu Necati Şaşmaz ı normal bir oyuncudan farksız gören biri böyle söylüyorsa hayranlarının bu konuya nasıl tepki vereceğini siz düşünün.

    YanıtlaSil
  6. yavtum benim bee şaşmaz kardeşlerin en karizmatiği en karmaşığı :) yüksek bel pantulunu sevsinler hehehe

    YanıtlaSil
  7. yaa işte para adamı nasıl değiştirioo ama aslına bakarsan pek de değişmemiş be :)

    YanıtlaSil
  8. malesef insani insan yapan para. gerci necati sasmaz!da olmasi da ayri bi guzellik olmus onun icin.

    YanıtlaSil
  9. bunu yazan abimiz senin o zaman ki halini görmek isterdim dopğrusu

    YanıtlaSil
  10. Benim küçüklük resimlerim mevcut ama yukardaki reismler gibi değil ayrıca şuanda ben karizma diye dolanmıyorum =)

    YanıtlaSil
  11. meyve veren ağaç taşlanırmış taşlayın bakalım..

    YanıtlaSil
  12. polat çok karizmatiksin hehehe

    YanıtlaSil
  13. sizde köyde olsaydınız sizde böyle giyinirdiniz siz kendi işinize bakın be

    YanıtlaSil
  14. NECATİ AĞBİ HER RESİMDE ÇOK GÜZEL ÇIKIYON BU RESMİNDE ÇOK GÜZEL NECATİ AĞBİ SAYGILAR BİZDEN

    YanıtlaSil
  15. seni her halinle seviyorum...

    YanıtlaSil
  16. Ne mal adamlarsınız köylü milletin efendisidir herkes sizin gibi dar kotun altına convers giymek zorunda değil insanların tercihlerine laf söylemek sizlere düşmez.Siz köyde yaşayan yakınlarınız hakkındada böyle ileri geri konuşuyormusunuz?
    Adamın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez o resimde başka bir insan bile olsa ona kro demeye hakkınız yok nice insanlar köylerinden bi ayakkabısı bile olmadan çıktı savaştı onlarada söyleyin bu adama söylediklerinizi bakalım.Ne geri kafalı heriflersiniz kimse doğuştan zengin değil aklınızı başınıza devşirin insanları küçük düşürecek şeyler söylemeyin bu size düşmez.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;