Ana içeriğe atla

windows live writer

Bu yazıyı windows live writer'da yazıyorum.Böylece yani sürümünü deneme ve incelem şansını bulmuş oluyoruz. Windows Live Writer, blogunuzda zengin içerik yayımlamayı kolaylaştıran bir masaüstü uygulamasıdır. İlk başta proramın bize kazandırdıklarına bakacak olursak Zamandan tasaruf etmemizi sağlıyor. Blogumuza direk girmeden yazımızı yazıp şekillendirip öyle yayınlamamıza olanak sağladığından oldukça kullanışlu zaten live writer'da yazamk word'de yazmaya benziyor. Yazılarımıza ayrıca kolayca resim,tablo,etiket,video,harita eklememize olanak sağlıyor. Ayrıca farklı eklentilerde panelimize ekleye biliyoruz. 1Açıkcası o sıkıcı yazım sayfasından insanı kurtarıyor çünkü live writer'ı istediğimiz renkte kullana biliyoruz. Yazılarımızı yazmak için illa internetede ihtiyacımız olmuyor taslaklara kaydedip daha sonra blogumuza postalaya biliyoruz. En hoşuam giden özelliği ise yazımızı yazdıkdan sonra blogumuzda nasıl görüne bileceğine çevrimdışı bakabilmemiz. (yandaki resim yazıyı yayınlamadan önceki haline bakarken aldığım bir ekran görüntüsü) Blog saylayıcınızın size sağladığı yazım araçlarından bir eksiği yok hatta fazlası var herşeyi eksiksiz yapabilmektesiniz. Oldukça profesyönel görünmekte olan bu yazım aracı ile yazıları yazmak daha zevkli gelecek (en azından benim için) Programı kurarken sizin blogunuzun stilini hafızaya alıyor böylece ön izlemde herhangi bir sorun çıkmıyor fakat blogunuzun temasını değiştiğinizde yazılımdan stil güncellemesi yapmanız gerekmekte. Bu yazı blog'da sorunsuz görüntülene biliyorsa bir sorun yok demektir. O halde banada size bu yazım aracını önermek düşüyor.Aşşağıda da bir ekran görüntüsü görmektesiniz.

Windows Live Writer Blog'u / İndirmek için

Yorumlar

  1. Vışşş. :-) Valla anlattığına göre bayağı güzel bişi bu. Bir ara indirmiştim ama şimdiye kadar hiç bakmadım, bak sayende şimdi bakacağım.

    YanıtlaSil
  2. valla mafiamaz bende yeni sürümü çıkınca deneyeyim dedim hoşuma gitti =)

    YanıtlaSil
  3. süperrmiss ozaman :) bloga girmeden yapılan alternatifleri sunması olaya daha güsel bir etki katıyor..

    YanıtlaSil
  4. deniz hanım bunları öğrenin artık siz bakacaksınız =)

    YanıtlaSil
  5. bloggere girmek için feed id istiyor bunu nereden alıcaz?
    olmuyo ya bi türlü acele cevap :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;