Ana içeriğe atla

Girişim Günleri 2008

Amerika Birleşik Devletleri´nde 2007 yılında başlatılan ve internet tutkunlarının geliştirdikleri dünyanın ilk ticari girişim platformu olarak tanınan, bu güne kadar sadece ABD, Almanya ve İsrail´de yaklasik 100 kişilik katılımla organize edilen "STARTUP WEEKEND" isimli etkinlik, 30-31 Ağustos 2008 tarihlerinde İstanbul´da "GİRİŞİM GÜNLERİ İstanbul 2008" adıyla düzenleniyor. Yani bir bakıma e-tohum projesine benziyor. Bu tür girişimlerin son zamanlarada artan bir ivme kazanması ülkemiz açısından ve elimizde bulundurduğumuz potansiyel açısından oldukça güzel bir durum. Tabi ticari amaç gütmeyen bir proje olduğu için bizlerin ve sponsorların desteklemsi gerekiyor. Türkiyede ilk defa yapılacak bu organizasyon TRENDOMEDIA düzenleyecek.

Peki bu etkinlik de nasıl bir uygulama olacak. 30 Ağustos Cumartesi sabahı girişim fikirlerinin sunularak başlanılacağı etkinlik, fikirlerden iki tanesinin seçilmesi ve bu projeler üzerine yoğunlaşacak iki takım kurulması ile devam ediyor. İki günlük çalışma sonucunda, internet üzerinde gelişecek ilk prototip ve fikrin tüm iş modeli ortaya çıkartılmış oluyor ve etkinliğe katılan herkesin ortağı olduğu bir şirket kuruluyor. Oldukça ilginç değilmi , eğer sizde katılmak istiyorsanız komüniteye katılmanız gerekmekte.
* Burdan kayıt olabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;