Ana içeriğe atla

Salvador Dali istanbul'da

Eşsiz , yenilikçi ve provakatif bir sanatçı olan Salvador Dali'yi ilk kez istanbullularla buluşturacak olan sergi , aynı zamanada Gala-Salvador Dali vakfı dışında gerçekleştirilen en büyük sergi olma özelliğini taşıyor. Bu sergiyle ; dünyaca ünlü sanatçının düşüncelerini , ikonografisini ve olağanüstü sürreal dünyasını herkesin anlaya bilmesi ve yakından tanıması amaçlanıyor.

Salvador Dali çoğunlukla ressam yönü ile bilinir. Fakat aynı zamanda üstünde çok tartışlan yazarlığı , sinemacılığı ve tasarımcılığı ile 20.yüzyılı temsil eden çok yönlü sanatçı portresi çizmiştir. En ünlü eseri Belleğin Azmi'dir.


20.yüzyılın en önemli sanatçılarından Salvador Dali'nin eşsiz sanat anlayışını izlemek isteyenler 20 eylül 2008 - 20 ocak 2009 arası Sakıp Sabancı Müzesi'ni ziyaret edebilir. 

Giriş : 10 ytl

Yorumlar

  1. Ne saçma sapan bir web sitesi hazırlamışlar sergi için. Bilet fiyatlarını filan vermemişler! Yuh!

    YanıtlaSil
  2. Benim kanatimce Artemis fiyatlar biraz yüksekdir...

    YanıtlaSil
  3. Keşke fiyatlar yazsaydı.Oraya gidipde sap gibi kalmak istemem doğrusu (Pek pahalıysa) :D

    ---
    Picasso sergisinde bedavaydı öğrencilere yine öylemidir acaba? :)

    YanıtlaSil
  4. Evet öyleymiş haberlerde duydum, kesinkes gidiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar bilet fiyatları yazmakta http://muze.sabanciuniv.edu/content/default.php?lngContentID=37 bu adresten bakın..

    YanıtlaSil
  6. gerçekten mukemmel eşsiz bir sanatçı.Bu sıralarda sergisi var sanırım istanbulda,gitmeyi dusunuyorum.Bilet satışını yetkili bir acenta satıyor internetten.

    http://www.ayakizi.com.tr/turdetay.aspx?tur=161

    YanıtlaSil
  7. giriş fiyatı ne kadar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;