Ana içeriğe atla

Touch (Dizi)


Heroes’un yapımcılarından Tim Kring’in yönettiği, Emmy ödüllü 24 dizisinden tanıdığımız Kiefer Sutherland’in başrolde olduğu yepyeni bir dizi başlıyor. Touch 22 Mart günü Amerika’da prömiyer edecek. Türkiye’de ise 20 Mart Salı günü 20:15’te gösterilecek özel ön gösteriminin ardından bir ilk daha gerçekleştirilerek dizi Amerika yayınından hemen 1 gün sonra (on yedi saat sonra) 23 Mart Cuma günü 21:10’da Foxlife ekranlarında izleyiciyle buluşacak.


 Konusu Kısaca


 Touch bilim, ruhaniyet ve duyguları harmanlayarak dünyanın her yerinden birbirinden bağımsız gibi görünen ancak bir şekilde birbirlerinin hayatlarını etkileyen insanların sesi olacak. Hikaye, 11 yaşında iletişim kurması çok güç olan, dilsiz oğlu Jake’i (David Mazouz) korumaya çalışan dul bir baba olan Martin Bohm’un (Kiefer Sutherland) etrafında dönmektedir. Ancak Martin’in Jake’in aslında olağandışı bir yetiye sahip olduğunu öğrendiği gün herşey değişir – dünya üzerindeki bütün hayatları bir şekilde birbirine bağlayan olayları algılama yetisine sahip Martin çok geçmeden oğlunun saplantı haline getirdiği rakamları deşifre etmenin ve onların anlamlarını bulmanın kendi görevi olduğunu farkeder. Parçaları birleştirdikçe, Jake’in öngördüğü olay zinciriyle beraber birbiriyle kesişen hayatları buluşturmak için insanlara yardım etmeye başlar ve tek isteği aslında sadece oğluyla iletişim kurmak iken tüm insanlığın kaderini belirlemeye başlar.

Not: Dizi yayından kaldırılmıştır.


Yorumlar

  1. Love the video!!
    It is very informative and i am sure it will help many readers, keep up the good work..

    kibris is

    YanıtlaSil
  2. FRAGMAN ENTERESANMIŞ BELKİ İZLERİM...AMA ÇOK DİZİ TAKİP EDİYORUM..ZAMAN YOK...

    http://dersafisleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Hereousu severdim bunuda izlerim :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir dizi izlemek lazım

    YanıtlaSil
  5. güzel paylaşım teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  6. video güncellenmiştir :)

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten de fragmanı dikkatimi çekti. İnternettena Araştıracam..

    YanıtlaSil
  8. Şuanda çok takip ettiğim dizi bulunmuyor fakat vaktim olursa muhakkak izlemeyi deneyeceğim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;