Ana içeriğe atla

CNBC-E'de Diziler Tam Gaz

Beklediğimiz mart ayı geldi ve yayınladığı ilk bölümden itibaren amerikada izleyici rekoru kıran HEROES dizisini sonunda internet sitelerinde indirmeye uğraşadan izleye bileceğiz.
Dizinin konusunu kısaca özetlersek "sıradan insanlar gibi olduğunu düşünürken, bir gün inanılmaz yeteneklerle uyanan" insanların hikayesini anlatıyor. Bir Japon, zamanı ve mekanı yönlendirebildiğini keşfeder. New York'lu bir ressam, geleceği resmedebilmektedir. Liseli bir ponpon kız, hiçbir şekilde yara almadığını keşfeder. Dul bir anne, güçlü bir ikinci kişiliğe sahip olduğunu farkeder. Asıl olan ise bütün bu insanların "insanlığı kurtarmak" adına yapmaları gereken görevleri vardır. Şuanda amerikada Heroes'un 18.bölümü yayınlanmakta biz biraz geriden takip edeceğiz ama bunada şükür diyelim.Bundan sonra her pazar saat 21,00 de cnbc-e de.
ilk bölüm özel gösterimi, cnbc-e'den bir gün önce, 3 mart akşamı e2'den izlenebilecekmiş.
Bir diyer dizmiz Prison Break 2.sezonu ile ekranlarımıza gelecek benim diziler arasında favorimdir kendileri.2006 yılında Altın Küre ödüllerinde Drama Dalında En İyi TV Dizisi seçilen Prison Break'i ise her perşembe saat 21,00 da izleyebileceğiz.İlk sezonu izlememiş olsanız dahi diziyi takip etmenizi öneririm.
İkinci sezonda Mahkumlar hapisten başarılı ile kaçar ve hepsi Charles Westmoreland'in Tooele, Utah'da gömdüğü 5 milyon doların peşine düşer. Ancak onları, FBI ajanı Alexander Mahone (William Fichtner) takip etmektedir.
Tabi arada Battlestar Galactica'da unutmayalım

Yorumlar

  1. cnbc-e dizileri gerçekten kaliteli..ve insanı kaptıran bş havası var..ama yayınlanan çizgi diziler bile insanı tv başına oturtuyoor..bizim dizilerde biraz gelişse tam süper olacak..(birde bu "tam süper olacak" pelesenk oldu dilime.ne olacak bu halim bilmiyorum ya :P)

    YanıtlaSil
  2. "hedefler belirleniyor..planlar yapılıyor"!!Prison Break etkisinden kurtulamadım sanırım (: gercektende kaliteli diziler ve baymıyor insanı.. e2'dende takip ediorum izleyemediklerimi.. acıkcası HEROES da favorilerime ekleyebileceğim bir film diye düsünüyorum..

    YanıtlaSil
  3. zaten tv seyretmiyorum bi cnbc-e bide national tv başkada bakmıyorum

    pilaki / avrupa yakasını cnbc-e de yayınlandığını dusunemiyorum =P

    angel'im balım herosu beraber seyretsek tam super olacak benimde azıma dolaştı bakkk =PpP

    YanıtlaSil
  4. çok guzel diziler gerçketen

    YanıtlaSil
  5. sana göre değil bu diziler ottomen =P

    YanıtlaSil
  6. "sana göre değil bu diziler ottomen =P"

    abe ben izleyebilirmiyim?

    YanıtlaSil
  7. abe ben izleyebilirmiyim?

    tabikide cnbce'de her çarşamba avrupa yakası var =P

    estafirullah öle şeymi olur canım sormanız bile ayıp

    YanıtlaSil
  8. sonunda muradımıza erdik ve heroes'un ilk bolümünü seyrettik ohh rahatladım

    YanıtlaSil
  9. Varsa yoksa Heroes;
    Ben direk NBC den devam ediyorum. Şu an 17. bölümde.
    Süper bi dizi kaçırmayın derim...

    YanıtlaSil
  10. @mesut NBC mi izliyorsun?
    nasıl oluyor o ingilizce lazım ona baya bide bizde çıkmıyor valla sen şanslısın
    17 bölüm izlemişssin ne güzel bizim daha çok haftalar var :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;